rogec 112 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slučaj sa vožnje prema K.Mitrovici naterao me je da vam skrenem pažnju da uvek pred polazak na put dobro pričvrstite prtljag i ako treba više puta proverite u toku vožnje. Naime, u koloni negde između administrativne granice i K.Mitrovice, vozaču plave Hajabuse koji je išao ispred mene, na izlasku iz krivine pri brzini oko 120km/h otkačinje se vreća za spavanje, ali jednim krajem ostaje pričvršćena za motocikl.Kako je izlazio iz krivine počinje da ubrzava i vreću u onom lelujanju zadnji točak uvlači ispod repa motora, naravno točak potpuno blokira i tu nastaje pravi rodeo.Mislim da je u pitanju neko ko ima malo više iskustva obzirom da je i posle nekoliko bacanja od ivice do ivice trake i poprečnog proklizavanja uspeo motor da održi na točkovima, Čapo i ja smo na vreme počeli da kočimo i rukom upozorili vozače koji tek ulaze u krivinu da usporavaju, tako da je sve prošlo bez problema, a u prvi mah je izgledalo da je nesreća neizbežna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan video sam to,ja sam bio bas iza vas,bogami ona crna strafta je bila poprilicno dugacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 8, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Mileta Matic poznatiji kao Mileta Lopov i odlicno si procenio da je visegodisnje iskustvo u pitanju , sreca da je on inache ...... p.s. pozdrav za ivanjicu i reci mom drugu Capi da bi mogao da se javi malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 8, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma jeste iskustvo, ali reko bih i velika sreca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...