Kanarinac 334 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je uzet u MTSu, postpuno je nov. Ima 2 godine garancije i uz telefon ide sve sto se dovija u kutiji.Stize mi za par dana Ovde mozete videti tehnicke podatke o telefonu http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3042/HTC/EVO-3D Cena bi bila 350 evra Info ovde ili na 064 142 39 79 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je podlozna dogovoru. U pitanju je stvarno vrhunski telefon. Da nemam s2 zadrzao bih ga za sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo sa 330 evra. Garancija ide na ime kupca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 9, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce kupio Evo 3D. Pre njega sam nosio Desire HD i mogu reci da je Evo za klasu bolji od DHD-a u svakom segmentu. Nisam ocekivao bas toliku razliku! 3D na ovom HTC-u nije samo stavka na papiru koja je zaduzena da podigne cenu aparata. Ekran stvarno pravi i daje 3D slike. Posto sam ga skoro uzeo nisam imao vremena da 3D segment ispitam najbolje, samo znam da sam 3D klipove sa youtube-a gledao sa uzivanjem. Igrice 3D su takodje ok. Ukratko, preporuka za ovaj telefon! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...