AGV46 1 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ga "przhish" onda ce dugo ostati u tvom vlasnishtvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Apriliu AF1 125 '93, i izdrzala je 2 sezone. Generalnu sam platio oko 700 E, i posle je promenila vlasnika. To u moju garazu vise nece da udje nikada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan AF1 nema 93 god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Apriliu AF1 125 '93, i izdrzala je 2 sezone. Generalnu sam platio oko 700 E, i posle je promenila vlasnika. To u moju garazu vise nece da udje nikada. pa mogo bi ti ubuduce posto si dobra musterija da servisiras motor i kod mene ;Dpa za te pare si mogao da kupis celu drugu masinu,mora da te majstor zestoko izvacario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Januar 5, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan pa da dodam i ja...evo uvezao sam nsr-a u februaru `07. iz svajcarske,`01.godiste,imala na sebi 11500 kmh,kupio samo nove gumei akumulator,i hvala bogu nista drugo osim ulja i benzina. ima fabricku blokadu na 10 000 o/m posle ide crveno polje,sto implicira da u 6-oj ide do 125-130kmh (kraj je 13000 o/m). sad ima oko 14000 kmh na cajgeru i verujem da ce uz normalno odrzavanje preci jos 2x toliko. prezadovoljan sam i preporucujem je...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Kupi ti lepo yamahu i stvar resena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa da dodam i ja...evo uvezao sam nsr-a u februaru `07. iz svajcarske,`01.godiste,imala na sebi 11500 kmh,kupio samo nove gumei akumulator,i hvala bogu nista drugo osim ulja i benzina. ima fabricku blokadu na 10 000 o/m posle ide crveno polje,sto implicira da u 6-oj ide do 125-130kmh (kraj je 13000 o/m). sad ima oko 14000 kmh na cajgeru i verujem da ce uz normalno odrzavanje preci jos 2x toliko. prezadovoljan sam i preporucujem je...pozzz +1 drago mi je da svakog dobro sluzhi taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ga "przhish" onda ce dugo ostati u tvom vlasnishtvu zato putuje pocetkom sezone!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic!!! Delove sam platio oko 500 E, koje mi je drugar doneo iz Italije, a 200 E su placene ruke. A sto se tice godista stvarno neznam, u saobracajnoj je pisalo '93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa taj drugar te ogulio,mogo si celu masinu da kupis za 300 i da bude u extra stanju,,,i mogaosam naravno ja da ti je prodam prdela mi po tavanu celu godinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...