Jump to content

Moto Zajednica

RUKAVICE - Kupujem

Recommended Posts

• ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Kupio bih neke rukavice sa protektorima za vožnju skutera po gradu za ovaj sad period da ne zebu rukice.

U kojim radnjama da pogledam koje su u blizini Zemuna.Obišao danas Biker House u Tošinom bunaru i nisam našao neki veliki izbor a ono što mi se svidelo mali mi broj i nemaju veće na lageru pa nastavljam potragu.

Unapred zahvalan na odgovorima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Hvala pogledaću,mada bih ja radije probao ovde u radnji kod nas a ako ne nađem onda možda i odradim to preko Luisa,imam katalog pa ću malo da prelistam da vidim šta se tamo nudi.

Inače to su mi rukavice za ovih par meseci a kad pazarim pravi motor onda sam planirao da zajedno sa ženom zapalim do Italije ili Slovenije po opremu za nas dvoje meni nova kaciga,oboma jakne ,rukavice a možda i pantalone.Uzeo bih nešto kvalitetnije i sve zavisi u tom momentu gde budu najkorektnije cene a možda i iskopam nešto ovde kod nas.Nisam upoređivao cene a i nemam neka iskustva ,kad dođe taj momenat potražiću pomoć ovde na forumu od vas koji ste nabavljali opremu preko a i kod nas .

pogledaj louiosov katalog strana 472. odlicne rukavice 20 evra. naruci kod ovi momaka sto salju robu

Kod mene u katalogu na toj strani su čarape,katalog je za 2012

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

pogledaj louiosov katalog strana 472. odlicne rukavice 20 evra. naruci kod ovi momaka sto salju robu

Kod mene u katalogu na toj strani su čarape,katalog je za 2012

:lol: :lol: :lol: pa uzmi carape ...sta fali greju i one... :lol:

Hvala,Te mi se sviđaju ali za rad,ako naletim na njih uzeću ih jer me sad na proleće čeka radna akcija po dvorištu,ipak bih ja neke prave rukavice za skut , ne moraju neke preskupe ali za 20-30E ima da se nađe koliko sam gledao sinoć modela koji mi vrše posao dok ne kupim neke kvalitetnije.

• Drug član, 1180 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 N

Vanucci rukavice all season , cordura i svi materijali, kvalitetne,velicina XL. Kupio ih za 80 eura, probao ih u 2 voznje i velike su mi. Evo koje su :

http://www.louis.de/_300e41024e95cef524351cc309e7b6fa6f/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=180&wgr=711&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=201836〈=en

Evo i moje slike ali je slikano mobilnim telefonom pa su slike nekvalitetne i ne moze se videti pravo boja i detalji.Mirise na novo. Cena, ispod 60 eura koliko su sada na popustu u Louisu :)

404.jpg

Uploaded with ImageShack.us

404.jpg

404.jpg

404.jpg

Evo kupih danas u Maxmoment-u plaćene 4.000din. ove su mi najviše odgovarale za vožnju skutera.Žao mi što ne mogu da uzmem i ove vanucci od Goxa,sad manjak finansija, jer sam bio ubeđen da nosim L veličinu a ove su mi XL koje sam kupio,možda malo manji kalup ?

Ako se i ovaj vikend otvori kladionica a Goxi ne proda rukavice možda pazarim i njegove jer se ima u planu nabavka većeg motora ili maxi skutera pa da se nađu i neke za hladnije vreme i za duži put.

2vvnqd5.jpg

qq21xt.jpg

Sa srecom rukavice,dobro da te sluze. Te koje si uzeo su letnji model. Imam nameru da i ja kupim takve za leto, vise strech materijal pa dishuci i kratke oko zgloba. Za duzi put pogotovo kad je hladnije vreme - nisu jer treba da imaju duzinu vecu da idu preko rukava i onda ti ne ulazi vazduh ispod rukava. Posto sam pazario fotoaparat bas po mojoj meri, slikacu moje u boljoj rezoluciji. Za iste pare moje su od materijala iz svemira :moto3:

Slažem se,meni su i trebale za grad i za ovaj prelazni period jer ja ne sedam na motor kad je hladno vreme,dosta sam u mladosti vozio po hladnom vremenu pa rekoh malo da sačuvam zdravlje u stare dane koliko se može u današnje vreme.Tvoje su mi zapale u uži izbor al sam prelomio za ove i to teška srca 2 puta sam se vraćao u radnju i probao dok nisam odlučio.

Tvoje su mi i dalje u opticaju ako se pojavi neki luft u finansijama i ako je veličina OK možda i napravimo kombinaciju neku

Rukavice koje si kupio nisu za ovaj prelazni period. One su za leto. Iskusniji od mene ce ti ovo bolje objasniti. Ovaj prelazni period je hladan i u voznji sa tvojim rukavicama ici ce vazduh u rukav od jakne a najbolje ce biti da probas i jedne i druge rukavice u voznji. Videces razliku,ona je veca ako krenes da vozis duzu turu.

Imas kod kineza za male pare kozne rukavice koje su duboke pa ce ici preko rukava i vrsice ti posao za ovaj period. Slikacu i njih.

Objasnio je meni prodavac da su ovo letnje rukavice ali su se meni svidele kako leže na ruci,probao sam ja model i kao tvoj u toj radnji al mi delovale,bar meni,grube za grad i stavljanje i skidanje svaki čas.

Nije frka meni,ne vozim ja velike relacije po gradu,par km pa pauza,inače još nisam vozio skut do danas sad mu dopunio akumulator i idem da ga upalim a prva ozbiljnija vožnja tek kad bude 15C min do tad samo kola.A što se tiče vožnje van grada planiram da nabavim rukavice tipa kao tvoje ali to kad stigne motor za takvu vožnju.Daj bože da to bude što pre :moto3:

Evo sad dođoh sa vožnje rukavice se dobro pokazale nije bilo zime na rukama,vozilo se oko 60 km/h nisam hteo brže da se razradi malo od zimskog sna.

Promenio član ZEMZEM

Evo ti kineskih koznih rukavica,duboke su i OK za hladnije vreme,iznutra su postavljene(zaboravio koliko su placene,recimo 800 dinara) :

404.jpg

Nekako mi ove kineske deluju kao što ima Grumf iz Alan Forda.jeste da su jeftine ali nisu za moj ukus ja sam za ono pre bih dodao još koji dinar pa da liči na nešto nego neku ovakvu varijantu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja