Dutchman 114 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi jedan kabl za svecicu za hondu cbr 600f1 ili ti pc23 , danas ga ischupah da ne kazem ostao mi u ruci kabl a kapa i guma na svecici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da nema niko , moze i od nekog drugog modela ... ko da je bitno samo da radi , sa jedne strane je kapa dodushe ima sheshiric da ne upada voda , a sa druge strane se samo ubode u bobinu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 171 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan nabaviko kablove. pusti mi adresu na sms. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...