DELIJA 40 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem desni retetrovizor sa sve navojem za TDM-a buljavog. 069/3344043 Nemanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ako je "buljavi" do 1998 godine, onda imas kod nas u Guevara Moto Shop, cena je 1.510.00 din po komadu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ako je "buljavi" do 1998 godine, onda imas kod nas u Guevara Moto Shop, cena je 1.510.00 din po komadu Pozdrav Da,ja sam uzimao,odlicni su,i 100% identicni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi a gde da nadjem desni navoj tj. polumesec koji se srafi za za psoudu sa uljem za kosnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi a gde da nadjem desni navoj tj. polumesec koji se srafi za za psoudu sa uljem za kosnice? Provericu,cini mi se da imam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo jako lepo,hvala u napred. Ako imas odma me zovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...