Alien 603 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ovakav kofer iz Louisa http://www.louis.de/_3093d228840b718e8158e752ae84d15f82/index.php?topic=search&searchterm=10025915&cmd_x=0&cmd_y=0〈=en Bukvalno nov, stigao mi je pre 5 minuta ali mi ne odgovara jer ne mogu da mi stanu flip-up kacige unutra. Dve fullface bi mogle. Kofer je bukvalno nov, nosaci i srafovi su u neotpakovakoj kesici, sve je zapakovano u kartonsku kutiju. Cena je 55 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Februar 28, 2012 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti ovakav.Dve full face staju + ima mesta za prvu pomoc,ceradu,malo alata i jos po neku sitnicu. Preporucujem,mislim da nije mnogo para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Februar 28, 2012 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno,vanzemaljac daj kontakt telefon! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan jeste sigurni da ovde staju 2 full face? ja ga prodao jel nisam mogao da ih strpam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Februar 28, 2012 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene stajale dve,AGV-GP1 i neka ProBiker. Mozda si pokusao da ih stavis "uspravno"(kao na glavu),u tom slucaju ne moze da se zatvori. Ja ih stavljao sa "rupama" okrenutim jedna prema drugoj. Valjda sam lepo objasnio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kofer prodat, moze lock... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...