Shoma 83 Napisano Octobar 6, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte dobri ljudi! Sutra bih trebao da idem kod lika koji prodaje XT600 da pogledam masinu i naravno ako valja cemu pazario bih je. E sad, motor je uvezen i ocarinjen ali nije registrovan. Mene interesuje koje sve dokumente bih ja trebao dobiti uz motor, odnosno koji dokumenti ce mi biti potrebni pri registraciji motora? ??? Stvarno nemam iskustva sa tom papirologijom i potreban mi je savet iskusnijih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 6, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazi malo forum ima post i to odlican bas na tu temu....nemo' da si lenj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 6, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazi malo forum ima post i to odlican bas na tu temu....nemo' da si lenj Trazio sam ali nisam nasao, ajd pogledacu ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da tinje potrebno ;racun o kupovini, odjava i izlaz iz zemlje gde je kupljen, ulaz u zemlju sa carinskom deklaracijom i potvrda speditera koji je carinio, na osnovu toga se placa porez . Onda na motor pa pravo na tehnicki pregled i sa svim papirima na kraju po saobracajnu i tablicu. E da posle svega na voznju. Srecna voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 6, 2007 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Druze hvala na brzom odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...