Peca 1 Napisano Octobar 6, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam majstore kaze se da su zivci nepovratni pa mozda bolje da promenis motor bice manje sterilni putopisi ali ce ih biti vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno si sve to objasnio Ej, Flora, a baklave, zaboravili smo na njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Odlicno si sve to objasnio Ej, Flora, a baklave, zaboravili smo na njih Baklave ćemo najesen. Najverovatnije idem u Strumicu polovinom oktobra a jedan dan ceo odvajam za baklave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj E, Milane pardon SStrujo nije "Kinez" neg' je Korejanac a to ti je "jača" nijansa žuće. Tribali "handmade by myself" lepljeni pa lakirani više puta u prašnjavoj garaži! Znam da je Korejanac, samo sam se nasalio na kontu toga da mnogi Korejance mesaju sa kinezima... Tribali su mu super legli! Citiraj Ovo bi SStruja nazvao NESTERILNO, dodao bih samo onu četvrtu komparaciju naj+nesterilno! Nije naj+nesterilno vec hebe oca nesterilno Shalu na stranu, veruj mi da znam kako ti je... izgleda zabavno kada se cita al kad se desi nesto sto ti onesposobi motor nije nimalo zabavno... Citam da ti je pomesao ulje i vodu i vec se uplasih da je popustila ona majstorija sa lepkom pa da si mojom krivicom nahebao... Verujem da si se i pored svega super proveo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Znam da je Korejanac, samo sam se nasalio na kontu toga da mnogi Korejance mesaju sa kinezima... Tribali su mu super legli! Nije naj+nesterilno vec hebe oca nesterilno Shalu na stranu, veruj mi da znam kako ti je... izgleda zabavno kada se cita al kad se desi nesto sto ti onesposobi motor nije nimalo zabavno... Citam da ti je pomesao ulje i vodu i vec se uplasih da je popustila ona majstorija sa lepkom pa da si mojom krivicom nahebao... Verujem da si se i pored svega super proveo? Veruj mi sad sam cooool ali bilo je trenutaka kada sam pomislio da me neko ukleo. No, povratak je izvukao celu stvar. Predivno društvo u Makedoniji, treba tamo ići češće! A i jeste popustila "ona majstorija" ali, vidiš tek posle 5-6 'iljada. Otvorio ja, malko se odlepilo, a rupica za puštanje vode zapušena - zato je i počeo da meša. Al' sad bilo šta bilo. Bio sam do Pančeva, čovek uredno platio 200€, nisam mu uračunao ruke i to moje - nemajstorske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...