Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala svima... @kuglica14 Poslao sam broj. Cujemo se naravno cim se ovo otopi eto mene u predstonici! Hvala Bogu uvek si dobrodošao možda napravimo i neko putešestvije zajedno, čujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Odličan i okrepljujući putopis, baš sm uživao čitajući i želim ti još puno ovakvih i većih putopisa i sve najbolje. Još jednom svaka čast majstore i vidimo se uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na putopisu, ali pre svega na želji da ovakvo putovanje i ostvariš, želim ti još puno kliometara, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na putovanju..malo sam ljubomoran na ovo sunce jer ova zima nikada da prode.. jos jednom svaka cast..slijedeci put kad budes u Sarajevu javi se da popijemo po jednu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano Mart 1, 2012 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kralju, svaka cast! Najbolji nacin putovanja, dupe na motor i no sikiriki u glavu, pa gde te put odnese! Uzivao sam u putopisu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...