peyton 3 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan NikolaS cini mi se da je tvoj vetrobra matiran, jel to tvojih ruku delo ili fabricki? Kako najbolje da ocistim vetrobra, prljav je katastrofa a i malo izgreban? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peyton 3 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Recite mi koje ulje je najbolje da sipam, kad budem radio zamenu i jer moram da imam to ulje kod sebe posto sam procitao da ove masine znaju da trose ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Aj, kad uslikas ,masinu daj neke fotke da bacimo pogled. Sto se tice vizira, nije matiran, moze biti da ti se cini tako zbog senke garaze il tako nesto. I moj vizir je bio izgreban pre, i ja sam ga polirao polir pastom, moze da otkloni manje ogrebotine. A to sto je prljav, to krpu u ruke i operi. Svecica koja ide u motor je NGK DR8EA Oko ulja, ja menjam na 3000 km, kad zasvetli i indikator. Ulje je 10-40 i staje malo preko 1 L. Filter ulja ne menjas, vec samo ocistis/obrises. To sto kazes da si cuo da te masine trose ulje, to nije slucaj kad svih, moja na primer ne trosi, bar ja nisam primetio a pratim redovno stanje ulja. Ali sto da ne, imaj uvek malo ulja pored sebe u motoru, za svaki slucaj, ja imam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan @peyton Što se tiče ulja ja sam sipao Motul Scooter expert 10-40w. Kupio u Tempu mislim da je bilo oko 800din litra. Nije da sam nešto zavisnik o motulu (ko neki motoraši) nego on je jedan od retkih koji imaju dobru formulaciju namenjenu baš skuterima pa eto tako... A za trošenje ulja, to ćeš morati sam utvrditi konkretno za tvoj primerak. U principu mogao bi malo potrošiti do zamene al mislim ne preko 1dcl. Eto skoro je pisao ovde post čovek koji je radio u Italiji i baš sklapao i testirao te mašine i kaže da je normalno ako potroši malo. Meni je "provlačio" oko litre kroz mašinu na 1500km (naravno pre generalne ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peyton 3 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ulje puna sintetika ili polusintetika? Cim ga probudim iz zimskog sna eto i slicica Hvala vam na savetima i predlozima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan ni moj ne voli da jede ulje, mada sam cuo da ima onih koji vole da preteraju...narocito matorani kao sto su nasi...ubi ih holesterol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan e da, i ja gore pomenuti motul koristim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peyton 3 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i ja da kupim to Motulovo ulje i da uradim zamenu, ako ste vi zadovoljni, bicu i ja sa tim uljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan ma da, sipas i ne razmisljas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan ali baci pogled na stanje ulja s vremena na vreme. bolje spreciti nego leciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan evo snimka kako majesty ide od 0 - 100 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan a evo i kako se u japanu vozi majesty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nema vise Majesty-ja od 250 nego samo od 400... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan verovatno japancima nije bilo dovoljno 250...a omatorele i spore evropljane vise niko nista ni ne pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peyton 3 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prava je steta sto ne proizvode 250-ice vise! I moja masina ide isto tako do 100-tke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio malo na voznjici po kraju, da polako pripremim motorce za sezonu. inace, danas sam bacio detajlniji pogled na predjenu kilometrazu, i ima nesto sitno ispod 53 000 predjenih kilometara. pogresio sam kad sam napisao da je blizu 60 000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Mart 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan MAXI Pozdrav !!!! Od novembra posedujem Majesty 250 97 godiste.Dosta sam vozio skutera i za sada mogu reci da sam zadovoljan sa ovim modelom,i ako je malo stariji,ima na satu 28000 ali ja mislim da nisu pravi,stanje je dosta dobro predhodni vlasnik je menjao plocice,pakne i rolnice.Ja cu mu staviti nove gume i servis i to je to!Sad za vikend sam ga provozao 150km tako da je sezona za mene pocela Inace sam veliki ljubitelj Yamahe pa ne bi bilo lose ako jos ima zainteresovanih da organizujemo neko fruzenje u skorije vreme,taman i da razmenimo misljenja o skuterima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice, ja sam za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peyton 3 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da mu uradim redovan servis i spreman sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kolege majestysti, da nema neko dobar lanac za vezivanje skutera (viska) na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta hoces?Ako ces da ga vezujes reda radi onda u bilo koju radnju za bicikle ima ih raznih od 500-800 din. A ako hoces nesto ozbiljno procunjaj po radnjama ima svega i svacega za puuno para,ali stari kazu da ga to nece spasiti ako se namerace da ga NOSE. Ja imam kombinaciju disc-lock i sajla i za sad deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, tako sam ja jednom otisao u neku radnju sa moto opremom i tako tim igrackama..i zalepio se za jedan mnogo dobar lanac, medjutim kad sam cuo cenu nije mi bilo dobro. Sitnica, samo 15.000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan to je i moj problem...zalepio sam se za neke abus modele, a i sami znate koliko kostaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan koliko li je ovo kvalitetno s obzirom da je 500 din ? a i nekako je maleno. http://www.limundo.c...TOCIKLE/4480577 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nidzo, dugo se nismo videli ovde Cuo sam lose stvari o tim sajlama...izgleda da se ispod tih prstenova koje vidis ispod plastike nalazi jako tanka sajla koju nije nikakav problem preseci...zastita nikakava...navodno je najbolje resenje kaljeni lanac ili U lock... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...