ErnestM 33 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja... Da li ima neko iskustvo sa proizvođačem DIFI ? fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sapica 63 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Inspiracija Motocikl: Radi Pali Ide Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga znam fin covek uvek mi se javi na ulici .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 21, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam njihov pojas, a imao sam prilike da vidim jednu Difi jaknu uzivo. Po meni extra odnos cene i kvaliteta, nesto slicno kao Gericke, kvalitet za siroke narodne mase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 21, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imam jaknu. Vrlo je solidna za pare koliko je plaćena (čini mi se da je koštala oko 200€). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...