Spiritwalker 35 Napisano Septembar 19, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro Đoriću jel pored tebe živog meni Beograđani trebaju da dojave za ovaj hit ??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Novembar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam šta bih rekao, u stvari ne mogu da dođem do reči od smeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ova nije losa :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLO Matej 15 Napisano Februar 26, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kranj Prijavi odgovor kao problematičan http://youtu.be/b-bRxqz4mxg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 26, 2015 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Autenticni niski bluz: www.youtube.com/watch?v=-E5BlPs36OU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pseudo_blues 7 Napisano April 7, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Aprilia Scarabeo 200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Jun 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/GDSfSV1fvVU?list=RDn0fT5CZzPoU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingSRB 0 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: verovatno Kymco Prijavi odgovor kao problematičan Jest da trenutno nemam motor ali dok sam imao uzivao sam slusajuci ove kraljeve a naj mi je bila bas ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Septembar 29, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobar chilic https://www.youtube.com/watch?v=EzjX0QE_l8U Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Decembar 5, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pseudo_blues 7 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Aprilia Scarabeo 200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pseudo_blues 7 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Aprilia Scarabeo 200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dve bajkerske i meni jako drage... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KingSRB 0 Napisano Mart 7, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: verovatno Kymco Prijavi odgovor kao problematičan Da osfežim malo temu i da dodam dve brutalne bajkerske pesme za krstarenje po putevima No1 https://youtu.be/ybcxIpb-R_0 No2 https://youtu.be/lrSKG3TS0uE Davno sam ih slusao al i dan danas me prodju dobra secanja i zmarci kad krenu ove stvari Kraljevi u svako smislu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Jul 4, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Jul 16, 2016 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Here s Johny :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/ExnzEctar-g?list=PLCJUSRgV1GIBDiAVtrCKVUxhh0Q7Ox1oc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Mart 4, 2017 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/B4zKKKmP7b0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...