lasko 114 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde se mogu naci delovi u srbiji za ovaj motor? hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Februar 15, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan znaci niko?ok aj moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade76 0 Napisano Mart 27, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda cb 500,Yamaha xj 550 i Sr 125 Prijavi odgovor kao problematičan da li bi prodali mozda vasu yamahu 125 sr,sta joj fali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde se mogu naci delovi u srbiji za ovaj motor? hvala... lasko, ako je to motor sr125> ja imam sr250, i delove koji nisu bili korisceni na vise generacija yamahinih motora (kao neki O ringovi, filter ulja, gumice ventila isl) narucujem ili preko bere sa foruma, 3T racing iz Balosave ili preko Yamahe Plattner. Probacu da ti nadjem link sa celim motorom u rasklopu (do najsitnijeg srafa i podloske), i tu lepo pronadjes deo koji ti treba, zapises fabricku sifru dela pa porucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_JR_070803 7 Napisano Februar 11, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Boljevac,Selo Podgorac,Istočna Srbija Motocikl: Yamaha SR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi link za tu stranicu za delove za Yamahu SR 125. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...