mitos 63 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mi ova sipka za guvernalu i mislim da je univerzalane duzine fi21....ili.... fi22mm prilazem i sliku dela koji mi treba molio bi ako neko ima da mi ponudi ..... Kontakt telefon : 063/8129618..Boris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 13, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam jednu,nisam siguran,javicu ti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam jednu,nisam siguran,javicu ti... hvala unapred !!!!!!!!spasio bi me muka da pravim kod nasih majstora! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam danas sipku od mog Kragujevcanina !! inace nas forumas,,,,,,,slucajno natrcao.! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...