lemy 1094 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1094 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem koznu jaknu. Koza je dosta kvalitetna, nema nikakvih ostecenja. Jakna je naknadno farbana (takvu sam je i ja kupio ). Sada je crne boje, nemam pojma koje je bila boje, dobro je uradjeno bojenje. Ima protektore na ramenima, laktovima i ledjima. Protektori su od nekog tvrdog sundjera, nesto kao dormeo jastuk samo dosta tvrdje , anatomski se oblikuje. Ima rajfleslus za povezivanje sa pontalonama. Jakna je neki kraci model, mozda je i bila deo dvodelnog kombinezona. Na slikama izgleda kao da je dosta sjajna, ali u principu nije, to je zbog svetla, ali nije ni mat. Sto se tiče veličine, ovo je za nize a bucmastije. Na slikama je maneken visine 168cm. Kilaza moze da stane dosta veća, 80-90kg po mojoj proceni. Ja imam 95kg i mogu da je navučem na majicu (tesko doduse ), ali mi je kratka. Dimenzije Ramena 54cm Duzina od kragne do pojasa 64 Rukavi 64cm Jaknu sam kupio devojci, ali se njoj ne svidja, a mozda se nekom svidi. Cena je 40€, i podlozna je za najbrzeg kupca maloj korekciji. Zamene me u principu ne interesuju jer sam se nakupovao dosta opreme za poslednja 2 meseca, ali mogu neke kombinacije. Neke kraće letnje kozne rukavice sa pritektorima ( muske za malo vecu šaku), da nisu sarene, ne ide uz coper Kaciga , za devojku, obim glave negde oko 57-58cm (prednost jet kaciga ali moze i druge varijante ) Pantalone za devojku ( za motor ne neke farmerice ), visina 168cm, malo punija. Dogovor na PP ili mob. 064/2-000-155 Mile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...