Jump to content

Moto Zajednica

Nord Kap

Recommended Posts

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Ako sve bude u redu,a nadam se da hoce,Pera ce negde oko 1-5 jula stici do tamo! :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Ako sve bude u redu,a nadam se da hoce,Pera ce negde oko 1-5 jula stici do tamo! :takoje:

Ne sumnjam u tebe 0takoje.gif. Ova sezona je kompletno isplanirana 1zvizduk.gif, tako da mi je zao sto nisam u mogucnosti da ti se "uvalim" kao saputnik. Ukoliko kojim slucajem ovo odlozis za sledecu sezonu, racunaj na mene, naravno ukoliko ima mesta u grupi. Pozz. Javi se ako si na ovoj strani 1zdravo.gif

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

A ja mislo ti ces za Portugal... :zvizduk:

• Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

A ja mislo ti ces za Portugal... :zvizduk:

Odlozeno do neke druge prilike,a i bio sam 2006-te.

Da se vidi malo Skandinavija dok se ne otopi sav taj sneg gore zbog tog globalnog zagrevanja, a jug nas uvek ceka! :moto3:

Ne sumnjam u tebe 0takoje.gif. Ova sezona je kompletno isplanirana 1zvizduk.gif, tako da mi je zao sto nisam u mogucnosti da ti se "uvalim" kao saputnik. Ukoliko kojim slucajem ovo odlozis za sledecu sezonu, racunaj na mene, naravno ukoliko ima mesta u grupi. Pozz. Javi se ako si na ovoj strani 1zdravo.gif

Ovoga puta idem solo!Nema odlaganja,sve je vec rezervisano.......pa dokle stignem,prva baza je okolina Malmea, pa onda dalje. :moto3:

Jedino ako me te bele noci ne opiju toliko da ne odem dalje. :nanana:

• U prolazu, 50 postova

ako mene pitas,a slabo me iko ista vise i pita u mom zivotu,ja sam bio i u Portugaliji i na Nordkapu...izabrao bi Nordkap...dan te kosta oko 130 evra...

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: suzuki DL-650

ako mene pitas,a slabo me iko ista vise i pita u mom zivotu,ja sam bio i u Portugaliji i na Nordkapu...izabrao bi Nordkap...dan te kosta oko 130 evra...

Pa da to onda potvrdjuje kako je gore vec receno oko 2500 e za 20 dana.Valja se investirati barem jednom pa ko zna kada.

Koliko te ispala Portugalija i koliko danas si isao?

• U prolazu, 50 postova

isli smo nas 4tvorica do Sagresa to je na Okeanu,jedino sam ja skoknuo do Maroka na dva dana i to je po covjeku oko 70ak evra,sam racunaj na 100...

• Svrati ponekad, 277 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50

Ovoga puta idem solo!Nema odlaganja,sve je vec rezervisano.......pa dokle stignem,prva baza je okolina Malmea, pa onda dalje. :moto3:

Jedino ako me te bele noci ne opiju toliko da ne odem dalje. :nanana:

Ja jednom ponudih gostoprimstvo za putnike kroz Svedsku . Zivim 400 km sjeverno od Malmea blizu auto puta, pa ako ides prema Stockholmu to ti je jako zgodno. Ako si voljan da svratis bit ce mi zadovoljstvo. Naravno nudim sve :spavanje garaza klopa ....Ao se odlucis javi zbog datuma, SAMO DA VEC NE ZBRISEM NA ODMOR. Pozdrav

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja