Kum_Mixer 117 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li je neko radio cajgere za MZ. Hteo bi da ih promenim da ne budu stabdardni, pa neko ako ima mozda gotove u elektronskoj formi ako bi bio ljubazan da mi prosledi pa bi ja prepravio po mom ukusu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Samo originali , polovni i novi ! ( od mene) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Imas li mozda u elektronskoj formi cajgere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Imas li mozda u elektronskoj formi cajgere? nema za MZa !!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nema JPEG format, ja lično skenirao pa se zezao u fotošopu.Imam slike u velikoj rezoluciji, ako vam treba pošaljite mi email adresu. Nemam u vektorskom obliku i nemojte ni da mi tražite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ima elektronski obrtomer , na mom MZ Mastifu samo ne znam da li bi odgovarao i kod tebe. A sto se tice drugog sata , cak i kod Mastifa je mehanicki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan @Djenka hajde pa mi posalji na ovaj mail mixersc@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a el moze i meni na : limunardo@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Poslato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan 'fala Djenka, reci mi samo jos da li ako bi ih sad odstampao, da li bi bili tacne velicine koliki su i ovi koju su sad na motoru ili mora da se prepravlja nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Poslato a, meni a meni ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam štampao u Adobe Photoshop i ne biram veličinu, štampam pod default (originalna veličina). Prečnik kruga cajgera je 73 milimetara, u bilo kojem programu da štampaš izaberi veličinu štampanja 82 x 159 pa kad odštampaš proveri prečnik, igraj se malo.I jedan savet, skoro je nemoguće zadihtovati satove, nije da ulazi voda ali se stvara kondenzacija i običan papir neće dugo izdržati (par meseci) i vrlo brzo izblede brojevi.Ako su vam satovi dobri najbolje je da ih ne dirate mwac poslato i tebi sinoć,al možda je negde zalutalo, evo poslato sada ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Aha, pa mozda ako bi se stampalo na boljem papiru bi duze boja drzala. A da li je komplikovano rastavljanje sata i ponovno sastavljanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aha, pa mozda ako bi se stampalo na boljem papiru bi duze boja drzala. A da li je komplikovano rastavljanje sata i ponovno sastavljanje? Ako hoces jednobojnu varijantu brojeva onda nadji nekog sitostampara da ti na nekom glatkom-premaznom ili plastificiranom debljem papiru (300-400 gramskom) odstampa u bilo kojoj boji, ako hoce da se zeza i da upasuje moze cak da ti odradi u 2-3 boje (prolaza) To ce ti biti trajno PVC sitostamparske boje kojima se radi sav pvc program (upaljaci, olovke, kalendari,....) su nenadjebive i ne blede. Mozes da nabavis jos i neki glatki pair u boji pa da ti podloga komplet bude u boji ne mora da bude bela Ja sam radio 3 god sitostampu ali sam proda opremu pa nemam na cemu da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mwac poslato i tebi sinoć,al možda je negde zalutalo, evo poslato sada ponovo Brate mili ja jos nista nisam dobio, ajde ako hoces posalji prazan mail na limunardo@gmail.com pa cu ti ja nesto odgovoriti pa mi na taj moj odgovoreni mail posalji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan mwac poslato i tebi sinoć,al možda je negde zalutalo, evo poslato sada ponovo Brate mili ja jos nista nisam dobio, ajde ako hoces posalji prazan mail na limunardo@gmail.com pa cu ti ja nesto odgovoriti pa mi na taj moj odgovoreni mail posalji Poslao sam i sinoć, i danas i evo sad opet, kod mene IncredyMail pokazuje da su mailovi poslati.Slike su u atachmentu (dodatku) Nije komplikovano rasturanje, komlikovano je sklapanje, ustvari kad ga jednom rasklopiš više nikad nemožeš više da vratiš kao što je bilo (zbog onog niklovanog prstena).Zbog toga ko ne mora da otvara satove (ako su fizički oštećeni onda u redu) najbolje da ih ne dira (naravno to je moje mišljenje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan stiglo HVALAAAAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan nije problem ni rasturanje ni sklapanje bilo kog sata, ali nije mi jasno sto bi to bilo ko radio ako je sat u redu. ako hoces fensi motor zaobidji mz-a, on to svakako nije. to je jedan starovremski motor sa dusom, koji je najbolje i najlepse voziti u originalu. ako mislis da vozis da bi se kurcio - kupi japanca. ima ih sad po male pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan nije problem ni rasturanje ni sklapanje bilo kog sata, ali nije mi jasno sto bi to bilo ko radio ako je sat u redu. ako hoces fensi motor zaobidji mz-a, on to svakako nije. to je jedan starovremski motor sa dusom, koji je najbolje i najlepse voziti u originalu. ako mislis da vozis da bi se kurcio - kupi japanca. ima ih sad po male pare... MZ je baš zbog raznoraznih prepravki toliko i popularan. Ako neko neko uloži trud i vreme i novac i od standardnog MZ-a napravi brzinca ili krosa ili čopera, kada prepravi skoro ceo motor, ne vidim razlog što ne bi promenio i cajgere.Sve je stvar ukusa ilti kako se kome sviđa. Ovako izgledaju moji cajgeri odštampani na običnom papiru i samo stavljeni preko originalnih ( izbledela crvena posle 2 - 3 meseca). A ovako izgledaju satovi na MZ Scorpionu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan bas zato je najveci broj mz-a u ocajnom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan bas zato je najveci broj mz-a u ocajnom stanju Ja hocu da moj MZ ne bude isti kao tvoj, ili kao 1000 drugih MZ. Hocu da bude jedinstven i moj. Ako nita drugo veliko ne budem menjao barem da mi cajgeri budu drugaciji sto ce opet da bude da nemam isti MZ kao vecina nego unikatan i jedan JEDINI. E to mi je za uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ma radi brate sta oces. uzmi macolu pa ga stucaj ako oces, to je tvoj problem. ali nemoj posle da bude da mz ne valja, a japanac je dobar jer ne smes da se izivljavas na njemu zbog cene pa je original i radi kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Kad budem rekao d MZ nevalja onda i pisti o tome, dok to ne kazem nemas pravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 8, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad budem rekao d MZ nevalja onda i pisti o tome, dok to ne kazem nemas pravo. Kume, nemo se ljutis bre.Najveca podela medju nama je,kako se meni cini,na one koji su za originalni izgled i na one druge ! Kada bi neko mene pitao (a ne pita me, sto bi!)ja podrzavam manje prepravke koje u sustini to i nisu. Dodavanje kofera, bisaga,promena cajgera,rucica,retrovizora i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Februar 8, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima svoju viziju svog motora i po njoj neka radi sta god zeli. I sto je najbitnije, o ukusima ne treba raspravljati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...