SrdjanTT 114 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kornjacu(moto naravno).... Ponude moze ovde ili na pp. Visok sam 193 ,tj neka xl ili xxl kornjaca, ali da moze da se podesava pojas i oni tregeri. Moze nova ili polovna dobro ocuvana(da nije padano).... Dajte i neke slike i dimenzije u cm da bi lakse razmotrio sta mi odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Januar 31, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovakvu http://www.mxsouth.com/fox/fox-racing-chest-protectors-raceframe-roost-deflector_1.jpg , ako te zanima 190e , mogu da sikam (ne oštećena skoro kupljena . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba samo ono za ledja.Ja to zovem kornjaca,a ovo celo gladijator...Valjda sam u pravu. Hvala na ponudi... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Januar 31, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Ok Neznam ja ovo zovem kornjača Moguće je da si ti u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Januar 31, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sad si me podsetio,ja sam i zaboravio za ovo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61693-prodajem-mini-kornjacu-ixs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi,ali je mala,tj. ne pokriva mi cela ledja,a nema ni tregere... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filip123 5 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/dainese--oglas-38313/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan filip123 imas pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam kornjacu imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Februar 2, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,hvala svima na ponudi.Kupovina se odlaze za mesec dva... Inace sam nameracio jednu UFO od kolege sa foruma,ali izasle neke dobre cizme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...