polic 55 Napisano Mart 3, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam gledao reprizu trke WSB i za pocetak to je delovalo jako zanimljivo, pogotovo par zadnjih krugova kada su se posteno potrkali u prvoj trci dva Japanca a u drugoj dva Australijanca. Deluje mi da ce ostatak sezone biti jos zanimljiviji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 4, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan U obe trke se izdvojilo 5 vozaca koji su se borili do pred kraj, a onda se dele na 2+3 vozaca. U Australiji je bayliss ponovo na pol poziciji, ispred Corsera, Toselanda i za mene odlicnog Martina, koji vozi Petronas sa 100ccc manje od ostalih. Ocekujem da Barros na ovoj trci bude u vodecoj grupi, pa ce biti 6, a ne 5 vozaca. Posle ove trke dobija nove, bolje delove i onda mi mogao postati ozbiljan kandidat za pobednika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 5, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Izvestaj cete moci uskoro procitati na naslovnoj strani. Prvu trku je Bayliss vodio do 17(od 22) kruga. Imao je 6 sekundi prednosti, ali je izabrao prenmekane gume, tako da je na kraju prve trke bio 6-ti sa 17 sekundi zaostatka. Do kraja mrtva trka Corser/Barros. U drugoj trci Corser pada u 4. krugu. Nista opasno, medjutim Barros mi je delovao kao kreten kada je uspeo da ga zakaci. Na srecu sve je dobro proslo, a izgledalo je jako gadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1808 Napisano Mart 8, 2006 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, nikako da se natempiram da gledam trke... Zna li neko, koje televizije prenose Superbike? Ima li toga na Eurosportu? Ukinuli mi Motors pre vise od pola godine, majq im pokvarenu kapitalisticku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 8, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ali na motorsu trenutno nema trka motora ili ja ne mogu da ih "uhvatim". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 10, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Eurosport prenosi trke. Ovde ih ne prenose direktno, pa gledam na internetu. Posle ponavljam lekcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 10, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt' date=' nikako da se natempiram da gledam trke... Zna li neko, koje televizije prenose Superbike? Ima li toga na Eurosportu? Ukinuli mi Motors pre vise od pola godine, majq im pokvarenu kapitalisticku [/quote'] Prve dve trke su bile na kanalu eurosport2 koji je moj kablovski distributer ukinuo i ubacio BN kanal (koji bi da je pravde bio ukinut zbog "kulturnog genocida" koji širi... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...