Pemac 6 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kozni prsluk informacije na http://www.kupujemprodajem.com/Kozni-bajkerski-prsluk-1429991-oglas.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Psluk ponovo aktuelan, kolega sa foruma odustao zbog dimenzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel tvrda ili meka koza u pitanju....teleci ili jagnjeci box...dali je sjajna crna ili mat crna boja koja oznaka velicine je ..L.....XL....XXL.......ili dali je vase dimenzije ako jeste koliko ste visoki i dali vama odgovara po dimenzijama? hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Februar 4, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan ovako, ovcija napa,meka, sjajna, dimenzije: sirina 49 cm, duzina prednjeg dela 62 cm, duzina zadnjeg dela 55 cm.Unutrasnji obim je izmedju 97 i 98 cm od dugmeta do dugmeta.Prsluk je domace prozivodnje i na njemu pise broj 13 mada se lose vidi, sad da li je M L ili XL ne bvih mogao precizno da kazem.Rejao bih da je M ili L .Ja sam 183 visine 80 kg i meni je knap. da nemam pivski stomak bio bi mi komotan i ok, ali na majcu ili duks, ne preko jakne. Telefon o64/ 4773512 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prsluk prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...