markonja 11 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da prodam moj auto. Godiste je 2002. Motor je 1.8 tddi bez plivajuceg zamajca i sa obicnim diznama. Odradjen joj je veliki servis pre 20000,sledeci se radi za 80000. Mali servis odradjen pre 1700km sipan castrol ful sintetika. Sredinom prosle zime zamenjen je akumulator. Gume su sve 4 nove zimske wintere. presla je 190000 bez vracanja sata garantujem. to mogu da uradim za 20e al nisam takav covek . Nemam sta da lazem i mazem auto se vozi bez dinara ulaganja. registracija istice krajem marta 2012. moguca je i zamena za mladji veci auto uz moju doplatu. Uzeo sam je pre 3 god. sa blago cuknutim desnim krilom koje sam odmah sredio. Ima klimu, podizace... cena je 3000e, znam da ima jeftinije ali izracunajte servis gume akumulator pa dodajte na cenu auta sa placa i vidite racunicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan moze neki fokus mladji,da doplatim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan a zbog čega servis, gume i akumulator ulaze u cenu automobila? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan zato sto kad kupite automobil na placu 99% morate da odradite to sto sam ja vec odradio na mom automobilu. to su meni naplatili jedino ako vama to radi neko za dz isplati vam se da kupite auto na placu. jeftinije cete proci 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 7, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 8, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan znači moja honda vredi oko 3500 evra u realnom životu ne mogu ni 2300 da dobijem 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 8, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je što imam sve račune od servisa pa kad budem prodavao lepo uključim sve u cenu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da,da, pogotovo servis koji je uradjen pre 20.000km. A i nisam znao da su servisni intervali na fiesti toliki....cak 100.000 od jednog do drugog velikog servisa. Druze ta prica sa servisima ne pije vodu, prvo svi kad prodaju auto pricaju kako su odradjeni servisi, a u vecini slucajeva nisu tako da za taj veliki servis bolje da imas i racune , a druga stvar je to sto nikog nije briga koliko tebe auto kosta vec koliiko on stvarno vredi 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan zamolio bih nekoga da izbrise temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali78 1 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan da,da, pogotovo servis koji je uradjen pre 20.000km. A i nisam znao da su servisni intervali na fiesti toliki....cak 100.000 od jednog do drugog velikog servisa. Druze ta prica sa servisima ne pije vodu, prvo svi kad prodaju auto pricaju kako su odradjeni servisi, a u vecini slucajeva nisu tako da za taj veliki servis bolje da imas i racune , a druga stvar je to sto nikog nije briga koliko tebe auto kosta vec koliiko on stvarno vredi na Fordu je servis svakih 10.000km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan na 10.000km je mali a ne veliki servis, razlika je u samo nekih 200-300e, ne kapiram zasto ubiste coveku oglas .... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Februar 9, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan hvala,ali nema potrebe da objasnjavam. lakse je izbrisati temu i ne zamerati se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...