zeljko sv 4 Napisano Januar 22, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna ucemu je problem ,prilikom kocenja zakucava se u crnu zemlju i pokida ruke,da li problem u starom ulju ili u oprugama u vilama.godiste je 1999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kad su zadnji put servisirane vile? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Januar 22, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan letos uzeo motor,uvezen iz italije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa vjerovatno im treba servis. Sad kad padne snjeg rastavis pa vidis, vjerovatno ces trebati da promjenis samo ulje i semeringe, sumnjam da je presao toliko da ce mu trebat nove caure ili opruge. Mada ako je iz Italije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 22, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ulje.....rasturis i promenis semeringe,ulje i resis problem, proveris stanje opruga usput... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam opruge dobre a i semeringe nove, pa ako treba pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan SV ima lose opruge, premekane su a i brzo propadaju. Razmisli o drugim, vidi sa Bobanom ili se otvori za nove, oko 120e je komplet za SV i vredi svaku paru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Januar 23, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan na ebay.de nasao sam neke wurht opruge za sv po ceni od 89e i take iste imaju i u loisu,sta mislite o tome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije da su tvrdje od fabrickih i da specificna tvrdoca odgovara tvojoj tezini. Za vozaca od 80-90kg sa opremom, bilo bi optimalno da uzmes opruge od oko 0.9N/mm (valjda sam utrefio mernu jedinicu! ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan utrefio si tezinu kao da si me video,znaci samo trazim opruge sa oznakom 0,9N/mm i to je to,a gustina ulja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ide 10w ili 5w. Vidi po manualu koja gustina i kolicina, ako ne nadjes vici pa cu ja pogledati. Za tvrdocu se ipak konsultuj sa nekim strucnijim, ali mislim da bi ti 0.9-0.95 bile pun pogodak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan stigle nove opruge wilbers i ulje iz nemacke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Mart 31, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan sv je sklopljen,ubacene progresivne opruge i sipano ulje 15w,stavljeni novi semerinzi i cistaci (saito) i sad ostaje test voznja,ali prvi utisci su mi odlicni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 31, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze da ti neprocure brzo semeninzi posto ide ulje 10W Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano April 1, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan druze ne ide ni 10w vec 5w,ali svabe od kojih sam uzeo opruge dali su mi i u paketu ulje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ulje za vile 5w, 10w ili 15w, stavljas koje ti odgovara, ja sam stavio medium gustoce kad sam reparirao moje vile na banditu, ovo najgusce je za ostriju voznjju da bude tvrdji, ne mora bas kako fabrika kaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan prvih 150km voznje ekstra sam zadovoljan amortizacijom i kocenjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan prvih 150km voznje ekstra sam zadovoljan amortizacijom i kocenjem Pa kako i neces biti zadovoljan,kad ti je pravi majstor to odradio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan jest vala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...