Neno 4 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Sedim kuci i placem iz sveg glasa :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 5, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sedim kuci i placem iz sveg glasa :'( :'( :'( :'( :'( :'( ......placi pizzo....... ...i ja cu sa tobom.... ....otisla je Danijela ........nije rekla z'bogom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Sedim kuci i placem iz sveg glasa :'( :'( :'( :'( :'( :'( ......placi pizzo....... ...i ja cu sa tobom.... ....otisla je Danijela ........nije rekla z'bogom..... :D :D :D :D :D Ma jok bre ljudi, nemojte plakati, bice toga jos... Verovatno na lepsim mestima i bez politicke pozadine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 5, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sedim kuci i placem iz sveg glasa :'( :'( :'( :'( :'( :'( ......placi pizzo....... ...i ja cu sa tobom.... ....otisla je Danijela ........nije rekla z'bogom..... :D :D :D :D :D Ma jok bre ljudi, nemojte plakati, bice toga jos... Verovatno na lepsim mestima i bez politicke pozadine! Nisam shvatio ovo...????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli malo koji je danasnji dan i spoj pricu.....kako nisi shvatio....ok podrzavam sve ovo ali da nije na politickoj osnovi mislim da bio vecina medjija propratilo ovaj dogadjaj a ne ovako...niti ko zna gde su niti sta se desava....SRAMOTA ZA SRBIJU.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da vam postavim slike,ali sa traumatologije.iza kragujevca mi je zablokirao gas i ja u šestoj brzini sletim s puta i razbijem motor. naravno braća bajkeri su priskočili,mene spakovali u hitnu a motor pretpostavljam negde blizu. voleo bih da mi se ti momci jave kada se vrate kući da im se zahvalim na pomoći. izvinite zbog malih slova,ruka mi je slomljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 5, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli malo koji je danasnji dan i spoj pricu.....kako nisi shvatio....ok podrzavam sve ovo ali da nije na politickoj osnovi mislim da bio vecina medjija propratilo ovaj dogadjaj a ne ovako...niti ko zna gde su niti sta se desava....SRAMOTA ZA SRBIJU.... Hoces da kazes da motore voze "patriotske snage" a da ih opstruiraju ovi od posle 5. oktobra ili je obrnuto ili svi govore u zagonetkama pa ne skapirah nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala deki,lepo od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam motore kada su prosle pored moje kuce. Nisam bio kuci da izadjen na auto-put da ih pozdravim, popravljao sam traktor... Hteo sam da krenem prvenstveno zbog druzenja i provoda... al vozim takav motor da je voznja u grupi... Da preformulisem, motor sam diktira tempo voznje, cim ga preforsiram, pali se instalacije, otpadaju srafovi... jos bi mi trebalo da zbog mene stoji 300motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 5, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da vam postavim slike,ali sa traumatologije.iza kragujevca mi je zablokirao gas i ja u šestoj brzini sletim s puta i razbijem motor. naravno braća bajkeri su priskočili,mene spakovali u hitnu a motor pretpostavljam negde blizu. voleo bih da mi se ti momci jave kada se vrate kući da im se zahvalim na pomoći. izvinite zbog malih slova,ruka mi je slomljena. Au bre! U sestoj?? Dobro da si glavu sacuvao. Pao si za domovinu... al' ostao ziv! Svaka cast sto si podrzao akciju, bez obzira na ishod. Zelim ti brz oporavak, a i motor ce se srediti vec nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže,nadam se da će moći da se sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pao si za domovinu... al' ostao ziv! Spenser dobro je sve proslo na kraju jbg. zelim ti brz oporavak. Nikakve ali bas nikakve informacije danas na Tv-u o tome (o misiji) Zasto ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Octobar 5, 2007 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala druže.evo ja sedim pored televizora i nigde nas nema,ni u vestima ni na teletekstu.kada stoji sevne dupe na koncertu sve novine to objave.ovo je najblaže rečeno čudno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 5, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan iz pouzdanih izvora znam da je stav predsednika drzave i ove vlade ,zbog spoljnog uticaja kosovo tabu tema Pa chekaj...zar nije ovo pod pokroviteljstvom Vlade??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan ima u novinama mali clancic o tome ali bruka bas malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da vam postavim slike,ali sa traumatologije.iza kragujevca mi je zablokirao gas i ja u šestoj brzini sletim s puta i razbijem motor. naravno braća bajkeri su priskočili,mene spakovali u hitnu a motor pretpostavljam negde blizu. voleo bih da mi se ti momci jave kada se vrate kući da im se zahvalim na pomoći. izvinite zbog malih slova,ruka mi je slomljena. Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 6, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Brzo ozdravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan mogu ja da vam postavim slike,ali sa traumatologije.iza kragujevca mi je zablokirao gas i ja u šestoj brzini sletim s puta i razbijem motor. naravno braća bajkeri su priskočili,mene spakovali u hitnu a motor pretpostavljam negde blizu. voleo bih da mi se ti momci jave kada se vrate kući da im se zahvalim na pomoći. izvinite zbog malih slova,ruka mi je slomljena. Jedan od ljudi koji ti je pomogao je Adam (Super deka) iz S.Palanke, moto klub FREE RIDERS 064/1818365 Pozdrav i brzo ozdravljenje Sasa P.S. Pitaj Adama za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 6, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo na dnevniku u 13h al sam propustio! Nek neko postavi na youtube.....ko zna ! http://www.mtsmondo.com/entertainment/music/text.php?vest=72755 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od ljudi koji ti je pomogao je Adam (Super deka) iz S.Palanke, moto klub FREE RIDERS 064/1818365 Pozdrav i brzo ozdravljenje Sasa P.S. Pitaj Adama za motor. hvala vam momci,adama sam zvao,čuo za motor i sada treba da prebacimo kawu do rume,samo da smislimo kako.zahvaljujem na pomoći bajkerima iz futoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji su ucestvovali, kao i svima koji su nas zdusno pozdravljali i i bodrili tokom puta. Docek koji su nam priredili Mitrovcanoi je za pamcenje, kada sam video sta je to znacilo za njih drago mi je da smo ucinili samo jedan mali napor za te nase ljude. Za politicare me bas briga, oni za mene i nisu ljudi. Takodje mi je drago sto cela manifestacija nije poprimila i politicku notu, sto je vrlo lako moglo da se desi, pa verovatno i nije bila medijski tretirana kao kada neka MZ daje podrsku pretsedniku. Sa nama su se vozili i drugari iz Makedonije, Grcke, Bosne... Jos jednom pozdrav organizatorima, a jedno veliko hvala za tako srdacan docek Mitrovcanima. P.S. Upravo je bio kraci prilog u Dnevniku RTS u 19.30h, pohvalnog karaktera, barem nas nisu opisali kao i obicno (suicidalni, pijani manijaci koji seju smrt po drumovima i ugrozavaju saobracaj) P.P.S Pozdrav i zelje za brzim oporavkom drugaru koji je pao, nazalost jos jedan je povredjen u Mitrovici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan I sada malo slika: EKIPA s JUGA (doduse neki su dosli i motorima): Veles Makedonija, NIS, Pirot, Aleksinac... Cekanje na Pumpi (krace usputno zadrzavanje, cirka 3 sata...) URL=http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg][/url] Kos.Mitrovica Makedonac Ane pruza prvu pomoc Opstenarodno veselje: URL=http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg][/url] Sta reci: Nova Granica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Octobar 6, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne vesti o putovanju: http://www.mtsmondo.com/entertainment/music/text.php?vest=72894 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo vesti: http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?belong=&IDNews=200987 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ovi Makedonci, uvjek znaju kako da pomognu ;D (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...