Jump to content

Moto Zajednica

Da se zna !

Recommended Posts

• Drug član, 3618 postova

Zaista si je gledao ili si pročitao nešto o njoj na vikipediji?

...opet sam hteo da ti dam plus, al jbg i dalje ne moze!

:takoje:

Dao sam ja zato tebi! Ne znam da li si znao ali je za šlihtare opcija pozitivnog ocenjivanja isključena. Sve u dobroj nameri, naravno, da se ta posebna grupa ne bi previše uzbudila.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ti covece imas ozbiljan problem... :takoje:

Ne razumem? Ja imam problem jer ti voliš da se uvlačiš ljudima u b**u? Dobro, neka ti bude! Napadaj me slobodno, ne ljutim se.

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

Ne razumem? Ja imam problem jer ti voliš da se uvlačiš ljudima u b**u? Dobro, neka ti bude! Ja se ne ljutim.

Od danas si moj idol!!!!

:care: :care: :care:

:lol: :lol: :lol:

• Podržavam 2

Ne razumem? Ja imam problem jer ti voliš da se uvlačiš ljudima u b**u? Dobro, neka ti bude! Ja se ne ljutim.

Od danas si moj idol!!!!

Baš mi je drago zbog toga! To mi je oduvek bila želja. Priča se da postoje određeni ljudi na koji na raznim forumima svoje nedostatke - a koji npr. mogu biti nepoznavanje materije, nesposobnost da diskutuju kvalitetno itd. - nadoknađuju emotikonima (ne daj da te izraz zbuni, to su smajliji koje vrlo često koristiš). Eto, do sada nisam verovao u to, ali je očigledno vreme da počnem.

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

Od danas si moj idol!!!!

Baš mi je drago zbog toga! To mi je oduvek bila želja. Priča se da postoje određeni ljudi na koji na raznim forumima svoje nedostatke - a koji npr. mogu biti nepoznavanje materije, nesposobnost da diskutuju kvalitetno itd. - nadoknađuju emotikonima (ne daj da te izraz zbuni, to su smajliji koje vrlo često koristiš). Eto, do sada nisam verovao u to, ali je očigledno vreme da počnem.

Prosto je divno kad shvatis da si ti urednik foruma pa se pronadjes u gore navedenom tekstu... IDOL!!! :D

P.S. odo da spavam... citamo se sutra! :takoje:

• Podržavam 2

Od danas si moj idol!!!!

Prosto je divno kad shvatis da si ti urednik foruma pa se pronadjes u gore navedenom tekstu... IDOL!!! :D

P.S. odo da spavam... citamo se sutra! :takoje:

Pročitaj tekst ponovo. Kada sam ja to postavljao emotikone u tolikoj meri? Opet prihvataš činjenice koje samo tebi odgovaraju! Često to radiš, valjda si razmažen ili šta? Pa valjda smo apsolvirali još u prošloj temi da kada je nešto belo, belo je, a ne crno zato što tebi tako odgovara.

Pitaću da se napravi emotikon za 'Idol' da se ne mučiš mnogo, bojim se da te ne zaboli glava. Mogli bi da ga nazovemo npr. ' Zextremov Idol', šta misliš? Pored tog, mogli bi da napravimo jedan sa velikim dupetom, koji bi po sredini imao one lepe moderne pertle, znaš one što se cakle, taj bi simbolizirao tebe, taj bi se zvao 'Zextreme', šta misliš o ideji? Koje boje bi bile pertle, mislim koja boja tebe najviše personifikuje? Pitam zbog autentičnosti.

Ma čitamo se kada hoćeš.

• Zainteresovan, 517 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure

Baš je sve ovo jako strašno. Daš nekim ljudima malo moći, npr. da bude urednik foruma i odmah se ponašaju kao da su pametniji od boga. <_< Mogao bi malo da se ugledaš na ostale urednike . :zdravo:

P.S : Jako mi je žao što su ukinuti negativni glasovi.

• Podržavam 3

Baš je sve ovo jako strašno. Daš nekim ljudima malo moći, npr. da bude urednik foruma i odmah se ponašaju kao da su pametniji od boga. <_< Mogao bi malo da se ugledaš na ostale urednike . :zdravo:

P.S : Jako mi je žao što su ukinuti negativni glasovi.

Vidiš, ne možeš pisati o nečemu o čemu nemaš nimalo pojma! Ako je neko urednik nekog dela foruma to ne znači da on treba da trpi gluposti, vređenje i spam. Zextreme me je u par navrata uvredio, pisao o meni sve i švašta, i šta sad? Ja treba da ga trpim? Nema šanse. Da si imalo pratio ovaj deo foruma, u recimo zadnjih par nedelja, i video o čemu se ova tema radi, shvatio bi da je njegov post u kojem je postavio you tube video čista provokacija na već završenu diskusiju Rossi-Stoner. Dakle, ako me neko perfidno pecka i vređa tipa 'ti si moj idol' ili postavlja smajlije ili ne znam već kako, sigurno ću mu vratiti.

Moram priznati da sam žestoko promenio stav u odnosu na ranije. Na to me je naterao jedan član foruma koji je sebi dao previše za pravo. Trpeo sam ga i trpeo, popuštao i spuštao loptu, ali nije vredelo. Na kraju sam se obračunao sa njim na njegovom nivou i znaš šta je on na kraju uradio? Žalio se vlasniku sajta da ga tamo neki urednik maltretira! Dakle, možeš misliti o kakvoj personi se radi. Naravno, pre mene, taj isti član je imao problema i sa drugim urednicima, čudno zar ne? Iskoristiću priliku da ga ovim postom pozdravim, jer znam da i dalje čita ovaj deo foruma.

Ako već napadaš nekog urednika, prvo se uveri da li si u pravu, saznaj odnosno vidi koliko je on uticao na kvalitet određenog dela foruma, koliko je tema otvorio, itd. Ovako, sve što napišeš je, pa - vreo vazduh!

P.S. : Što se tiče negativnih glasova, nema potrebe da ti bude žao, uredništvu ih ne bi mogao dati.

Moj odgovor, a i dobronameran savet na ovu primedbu je isti kao i prvom slučaju, dakle - nemoj pisati o nečemu ako nisi dovoljno upućen.

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

@ Spdzlla

Aj oladi malo, preterao si! Zapeo si brate na tog Stonera ko da ti je brat! Cim neko spomene nekog drugog vozaca (citaj Rossi-a) ti pocnes da izbacujes statistike i pocinjes ubedjivanje kako je Stoner bogom dan. Morace taj kengur jos puno trave da popase da bi se priblizio Valentinu!

Da stvar bude gora, napadas i prozivas ljude kako su informacije procitali na internetu (Wikipedia na primer)?!? Pa odatle je valjda najlakse i najbrze?! Bas me interesuje odakle ti dobijas informacije?! Da li te mozda zovu direktno iz Honde, Yamahe, Suzukija, pa cak i Ducati-a...?! Nemaju svi vremena da citaju vesti iz moto sporta kao ti! Otvori nam oci!

Sto se tice "tog nekog" koga si trpeo, trpeo, popustao mu, spustao loptu, eee tek za to nemam komentar! Ne znam o kome se radi i ne interesuje me, ali si mogao tu informaciju da ostavis za sebe, a ne da ga javno prozivas, jer mi ovo vise kaze o tebi nego o njemu...

• Podržavam 4

@ Spdzlla

Aj brate oladi malo, preterao si! Zapeo si brate na tog Stonera ko da ti je brat! Cim neko spomene nekog drugog vozaca (citaj Rossi-a) ti pocnes da izbacujes statistike i pocinjes ubedjivanje kako je Stoner bogom dan. Morace taj kengur jos puno trave da popase da bi se priblizio Valentinu!

Da stvar bude gora, napadas i prozivas ljude kako su informacije procitali na internetu (Wikipedia na primer)?!? Pa odatle je valjda najlakse i najbrze?! Bas me interesuje odakle ti dobijas informacije?! Da li te mozda zovu direktno iz Honde, Yamahe, Suzukija, pa cak i Ducati-a...?! Nemaju svi vremena da citaju vesti iz moto sporta kao ti! Otvori nam oci!

Sto se tice "tog nekog" koga si trpeo, trpeo, popustao mu, spustao loptu, eee tek za to nemam komentar! Ne znam o kome se radi i ne interesuje me, ali si mogao tu informaciju da ostavis za sebe, a ne da ga javno prozivas, jer mi ovo vise kaze o tebi nego o njemu...

Zeljkamp, ko pominje Stonera? Da li sam upoređivao statistike u ovoj temi? Nisam. Molim te, ne zamenjuj teze.

Napadam ljude koji napadaju mene, otkad je to tvoj problem?

Što se tiče informacija:

jZQ1J_img3507o.jpg

Što se tiče "tog nekog", i tvog komentara; ne vidim problem da tu osobu javno pomenem kada smo sve o čemu sam pisao i radili javno!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja