Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 15, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pa,mozda cu sam pa pitam onako...reda radi Plasis se da ti zena ne zaluta ovde u neke maline zato ides sam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 15, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma sta ako ja zalutam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 15, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma sta ako ja zalutam.... nista, nabraces gajbicu malina.. taman tad pocinju maline, i u malinama ima svasta... dodju sa strane.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 15, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ce vidimooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 15, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima svasta , ima trnje, zmije, cuvar..ima . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 15, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ima svasta , ima trnje, zmije, cuvar..ima . Nema trnje, i nema čuvar, a ostalo kako kome pripadne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znaći, komunizam u primeni.Privredjuješ koliko možeš a uzimaš koliko ti je potrebno...Idealno mesto za mnoge, malo rade a mnogo traže.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 16, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo kazao, mante se malina i glupih prica, to u drugoj temi!!!! Ajde bre odlucujte vise GDE ce se desava!?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan ce vidimooooo Ал' понеси и киштру у ту "лутњу". "Емзејци" су то - требаће. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Februar 16, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da cu morati da aktiviram MZ-ca da se druzim sa vama. Nije paljen vec 10 godina. Kaze mi omladina iz Beocina da nemogu doci sa BMW-om a bas bi voleo zbog Arilja i vas MZ-ovaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 16, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da cu morati da aktiviram MZ-ca da se druzim sa vama. Nije paljen vec 10 godina. Kaze mi omladina iz Beocina da nemogu doci sa BMW-om a bas bi voleo zbog Arilja i vas MZ-ovaca. Dodji cime oces,taki smo mi,ne zameramo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 16, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da cu morati da aktiviram MZ-ca da se druzim sa vama. Nije paljen vec 10 godina. Kaze mi omladina iz Beocina da nemogu doci sa BMW-om a bas bi voleo zbog Arilja i vas MZ-ovaca. Pa naravno da ga aktiviras, a mogao bi i Zvonka da aktiviras pa da dodjete zajedno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 16, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre odlucujte vise GDE ce se desava!?? Koliko vidim, kod mene u Arilju, jer niko nije dao detalje ostalih lokacija i slike.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Februar 17, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre odlucujte vise GDE ce se desava!?? Koliko vidim, kod mene u Arilju, jer niko nije dao detalje ostalih lokacija i slike.. Ma sto bi smo se vise cimali. Da li ce mo ove godine tamo a sledece na neko drugo mesto ili obrnuto, potpuno je sve jedno. Aj mo tamo pa sta nam bog da !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi predlog bio potpun trebalo bi da obiluje materijalom a Šumi je to uradio prvi i na potpun način: našao slike sa neta, fotografisao sam, odgovarao na pitanja... Još neko vreme i moraćemo da napravimo glasanje. Ko u predizbornoj kampanji nije učestvovao sam je kriv, svi imamo iste mogućnosti. Molim za izjašnjenje: koliko još da ostavimo otvoreno za predloge pa da počnemo sa glasanjem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima da glasamo ako je ovo jedini predlog?Ako te ne mrzi, pobrisi sve postove kojima smo zasrali temu zarad lakseg pracenja.Nije ti tesko ,znam da ne volis da brises ali ovo je ipak malo sluzbenija tema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa do 1 marta,mislim da je dovoljno,taman ce ovaj sneg da ode pa se moze pristupiti daljoj organizaciji,kontaktiranju vlasnika,kasapina(koljaca),sisatih pekarki i tako to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 17, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Treba da imamo rezernu lokaciju!! Zbog: Pre 2-3 godine izlila se ova mala recica i poplavila sve pored njenog korita. Voda je se podigla za 5m a reka bila na nekim mestima siroka i do 50m naravno to je trajalo 12-13h ali ostavila je pustos.. Tako da ako ne bude poplave sad za 10-15 dana onda sve moze, i ako bude poplava, vlasnik ce to srediti do Maja.. Predhodno je sredjeno u roku od 7 dana sve bilo kao i pre osim mulja(peska) koji je bio po livadama.. Koljaci, pekar(ke)i sve moze da se nadje.. Nisam odgovorio Vuji na lokaciji ima frizider, sad ne znam dali 1 ili 2 to cu videti cim se ovo belo g...o otopi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 18, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sumi, sma si trazio da se dodje u tvoj kraj, sad trazi tamo rezervnu lokaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 18, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nisam terao ovoliki sneg da pada.. i kao sto sam rekao šanse da se to desi su minimalne.. A lokaciju naćiću, ako se slučajno desi sranje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 23, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ti Sumenko vidi kako ces,makar nas vodio kod dede i babe u onu planincinu daklem samo da ponovim nema se zajebavas, u najavi najmanje 4 Bugara. Rumuni za sada cute, mnogo bi i njima bilo, maj pa odma i jun kod njih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 23, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nema brines, za sad je sve OK. Javljam ako se stanje promeni.. (kad mi reka bude pored kuce.. ) Bilo to pre 2 godine, nece valjda i ove da se ponovi. Pravili su neku branu 3-4km.. pa za neku godinu u Arilje na jezero.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ovako nakon pol godine izbivanja s ovog foruma kolega iz bugarske mi se javio na fejsu. kaze da se planira susret u arilju ako se ne varam. negdje 25.5. pa jel neko moze rec sta se tocno dogovara gdje i kad da si mogu izracunat put i skontat se ocu moc doc posto tjedan-dva prije toga sa vw forumom imam put u austriju. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Februar 27, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51046-babina-reka/ Eto vam jos jedna lokacija: ima mesta za pecanje, frizidera, rostiljsko-kotlickih kombinacija, ladovine, povoljnih apartmana za nocenje, mesta za satore za one koji to vole, prodavnica na 2km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 27, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ovako nakon pol godine izbivanja s ovog foruma kolega iz bugarske mi se javio na fejsu. kaze da se planira susret u arilju ako se ne varam. negdje 25.5. pa jel neko moze rec sta se tocno dogovara gdje i kad da si mogu izracunat put i skontat se ocu moc doc posto tjedan-dva prije toga sa vw forumom imam put u austriju. Hvala imas oko 200km od NS u 1 pravcu, ne moras ici za NS imas deonicu pored Drine kojom se stize u Uzice, pa onda jos 30km do Arilja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...