spidi 032 40 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc kako da podesim zadnje vesanje na motoru. Skoro kupio i deluje mi premekano u voznji. Zasta sluzi sraf na donjem delu amortizera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Koji GS je u pitanju 1 ili 2 cilindra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1175 Napisano Januar 16, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја то ништа не би дир'о Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan novi model dva klipa 800 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 790 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc kako da podesim zadnje vesanje na motoru. Skoro kupio i deluje mi premekano u voznji. Zasta sluzi sraf na donjem delu amortizera? Kupio, a nisi dobio nikakav "Manual"? Savetovao bi ti da procitas jos po nesto, osim "o srafu" (na str.57) F_0218_RM_0509_F650GS_01.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan A imaš mnogo toga na ADVrider forumu, ceo odeljak se bavi F650GS i F800GS motorima. Možda ti je motor fabrički spušten, on ima i kraću i mekšu oprugu. Standardni ili spušteni, svejedno, možeš da promeniš oprugu, proguglaj, Hyperpro, Wilbers i razni drugi prave opruge za taj motor, neki i po tvom zahtevu (tvoja težina, da li voziš sam ili sa saputnikom, natovaren ili ne...). A naravno, kao što Unas reče, prvo pogledaj manual, možda je dovoljno da podesiš predopterećenje ("šrafić") i da se poigraš sa kompresijom (šraf dole). U manualu imaš objašnjeno kako da vratiš na standard, ako se zaigraš. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...