zuba75 0 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan postovane kolege i koleginice po tocku...... Rodjen i zivotarim u BG-u....po zanimanju zubni-tehnicar,radim za sebe-privatno.....do sada vozio i posedovao uglavnom skutere,najveci do sad sto sam imao bio je Beverly 500cc....::)nije los al za pravac u gradu malo manje nerviranja nego sa kolima.....pa sam proslog leta za pocetak uzeo od drugara Hondu-hornet CB600....:hej:za sad sam zadovoljan i odlicno nam ide hvala Bogu slike su mi u profilu jer je previse velika rezolucija da bi uglavio negde jos....pa ko voli nek izvoli.....voleo bih da cujem vase komentare i iskustva ako je neko imao sa istom gore pomenutom.....isto tako bi mi dobro dosla neka preporuka za majstora i to vise nego dobrog jer sam picajzla sto se tice toga....naravno normalna picajzla nisam od onih sto preteruju....jednostavno i u svom poslu volim kvalitet pa isto zahtevam i od drugih....inace ne podnosim sitne duse koje u tome vide neku satisfakciju.....:neznam:al dobro duga je to tema.....eto par reci o meni,motoru i zivotu....nadam se da nisam previse zahtevan i da ce mi neko izaci u susret.....unapred hvala i veliki pozdrav svim ljubiteljima zivota,slobode i dvotockasa....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Januar 15, 2012 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan willkommen zweirad bruder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan HVALA PUNO BRACO....!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Djordjino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 595 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan hvala Kola...."znas onu-sto si mucko kolu-rep stvar" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 595 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan hvala Kola...."znas onu-sto si mucko kolu-rep stvar" hehehe Znam, znam druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Zivi bili svi i da nam Bog da zdravlja pa kod tebe u Sarajevo na te cuvene cevape..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 595 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Uvijek i kad god mognete, svi doborodosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav nadamo se dobromdruženju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan uvek za akciju i dobro druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki Garfield 5 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Imam ih... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Zubo, Aki KS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan des`Aki eto me na leto u zavicaj....Jastrebac,jezero Celije,Vrnjacka banja,Blace,Kopaonik.....ma sve je blizu kad si na motoru..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki Garfield 5 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Imam ih... Prijavi odgovor kao problematičan des`Aki eto me na leto u zavicaj....Jastrebac,jezero Celije,Vrnjacka banja,Blace,Kopaonik.....ma sve je blizu kad si na motoru..... Moze, moze ima tu nekih problematicnih vunenih travojeda (jagnjica), prasica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G.A. 0 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: M.K.Gedeon Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore...,pozdrav iz Vršca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan des`Aki eto me na leto u zavicaj....Jastrebac,jezero Celije,Vrnjacka banja,Blace,Kopaonik.....ma sve je blizu kad si na motoru..... Moze, moze ima tu nekih problematicnih vunenih travojeda (jagnjica), prasica xaxaxa....ako se naleti na njih tockom odeeeee....al bar ce biti meso na stolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za Vrsac.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki Garfield 5 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Imam ih... Prijavi odgovor kao problematičan des`Aki eto me na leto u zavicaj....Jastrebac,jezero Celije,Vrnjacka banja,Blace,Kopaonik.....ma sve je blizu kad si na motoru..... Moze, moze ima tu nekih problematicnih vunenih travojeda (jagnjica), prasica xaxaxa....ako se naleti na njih tockom odeeeee....al bar ce biti meso na stolu Nemoj majke ti, mnogo je skupo to pecenje (posle ako imas srece peres motor, a ako nemas srece: viljuske komplet, tockak, i jos ako pandes auuuuuu, a sta je sa ovim za zastitu zivotinja), odjednom nisam gladan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 20, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan des`Aki eto me na leto u zavicaj....Jastrebac,jezero Celije,Vrnjacka banja,Blace,Kopaonik.....ma sve je blizu kad si na motoru..... Moze, moze ima tu nekih problematicnih vunenih travojeda (jagnjica), prasica xaxaxa....ako se naleti na njih tockom odeeeee....al bar ce biti meso na stolu Nemoj majke ti, mnogo je skupo to pecenje (posle ako imas srece peres motor, a ako nemas srece: viljuske komplet, tockak, i jos ako pandes auuuuuu, a sta je sa ovim za zastitu zivotinja), odjednom nisam gladan. u pravu si....sto bi rekao jedan moj drug.....sve se okrpi al covek tesko...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 20, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan inace zakazao sam servis pa makina ide na farbanje pustam slike cim sve bude gotovo.....bice ko bombona spreman za sezonu sa novim gumama sve komplet...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...