Jump to content

Moto Zajednica

da se predstavim....

Recommended Posts

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: BMW K 1200 S

Dobar dan postovane kolege i koleginice po tocku......:moto3:

Rodjen i zivotarim u BG-u....po zanimanju zubni-tehnicar,radim za sebe-privatno.....do sada vozio i posedovao uglavnom skutere,najveci do sad sto sam imao bio je Beverly 500cc....::)nije los al za pravac u gradu malo manje nerviranja >:( nego sa kolima.....pa sam proslog leta za pocetak uzeo od drugara Hondu-hornet CB600....:hej:za sad sam zadovoljan i odlicno nam ide hvala Bogu :care:

slike su mi u profilu jer je previse velika rezolucija da bi uglavio negde jos....pa ko voli nek izvoli.....voleo bih da cujem vase komentare i iskustva ako je neko imao sa istom gore pomenutom.....isto tako bi mi dobro dosla neka preporuka za majstora i to vise nego dobrog jer sam picajzla sto se tice toga....naravno normalna picajzla nisam od onih sto preteruju...:takoje:.jednostavno i u svom poslu volim kvalitet pa isto zahtevam i od drugih....inace ne podnosim sitne duse koje u tome vide neku satisfakciju.....:neznam:al dobro duga je to tema.....eto par reci o meni,motoru i zivotu....nadam se da nisam previse zahtevan -_- i da ce mi neko izaci u susret.....unapred hvala i veliki pozdrav svim ljubiteljima zivota,slobode i dvotockasa.......:zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan

hvala Kola...."znas onu-sto si mucko kolu-rep stvar" :lol:

hehehe Znam, znam druze ;)1jee1.gif

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan

Uvijek i kad god mognete, svi doborodosli! ;)0takoje.gif

• U prolazu, 31 postova

des`Aki eto me na leto u zavicaj....Jastrebac,jezero Celije,Vrnjacka banja,Blace,Kopaonik.....ma sve je blizu kad si na motoru.....:moto3:

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Imam ih...

des`Aki eto me na leto u zavicaj....Jastrebac,jezero Celije,Vrnjacka banja,Blace,Kopaonik.....ma sve je blizu kad si na motoru.....:moto3:

Moze, moze ima tu nekih problematicnih vunenih travojeda (jagnjica), prasica :lol:

• U prolazu, 31 postova

Moze, moze ima tu nekih problematicnih vunenih travojeda (jagnjica), prasica :lol:

xaxaxa....ako se naleti na njih tockom odeeeee....al bar ce biti meso na stolu :jee:

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Imam ih...

xaxaxa....ako se naleti na njih tockom odeeeee....al bar ce biti meso na stolu :jee:

Nemoj majke ti, mnogo je skupo to pecenje (posle ako imas srece peres motor, a ako nemas srece: viljuske komplet, tockak, i jos ako pandes auuuuuu, a sta je sa ovim za zastitu zivotinja), odjednom nisam gladan.

• U prolazu, 31 postova

Nemoj majke ti, mnogo je skupo to pecenje (posle ako imas srece peres motor, a ako nemas srece: viljuske komplet, tockak, i jos ako pandes auuuuuu, a sta je sa ovim za zastitu zivotinja), odjednom nisam gladan.

:lol: u pravu si....sto bi rekao jedan moj drug.....sve se okrpi al covek tesko......:(

• U prolazu, 31 postova

inace zakazao sam servis pa makina ide na farbanje pustam slike cim sve bude gotovo.....bice ko bombona spreman za sezonu sa novim gumama sve komplet......:takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja