Jump to content

Moto Zajednica

Sa kim će Valentino Rossi potpisati nov ugovor?

Sa kim će Valentino Rossi potpisati nov ugovor?  

43 članova je glasalo

1. 1. Sa kim će Valentino Rossi potpisati nov ugovor?

• Potpisaće dvogodišnje produženje ugovora sa Ducatiem
    • Potpisaće za neki Hondin satelitski tim (Gresini, LCR)
    • Potpisaće za Yamahin satelitski tim (Tech3)
    • Potpisaće za neki japanski fabrički tim (Repsol Honda, Yamaha Factory Racing)
    • Potpisaće za neki CRT tim
      0
    • Nešto drugo

Recommended Posts

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

Sto se mene tice nije trebao ni da dolazi, nije ni on hteo nego su roditelji i rodbina prodali sve da bi od njega napravili nesto kako bi svi uzivali.... On je morao pod presijom drugih da postane sampion, a Vale se rodio kao takav!

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati cesto, 3534 postova

Posle osvojene titule sa Dukatijem Rosi ce traziti nove izazove .

Verovatno ce u Apriliju ili BMV pa makar bili i CRT ( ne hvali ih on dzabe toliko )

• Integrisan, 13031 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Bilo bi lepo da se ove "smislene" rasprave zadrže u ovoj temi. Ili čak da napravimo jednu samo za te svrhe i da je zalepimo i kad god je nekom dosadno da može da pljune po Stonerašima ili Rossistima da se biseri ne bi presipali u normalne teme.

• Podržavam 1

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

To crank,

zimsko nedeljno jutro, i ti nasao da pametujes.

Ko je bre ovde NORMALAN, onaj sto misli da ce njegovo palamudjenje ovde da promeni svet? Ajde bre!

Sta mi znamo sta se iza brda valja.

Ovaj forum je odlicna razbibriga u ova sumorna vremena, i donosi nam osmeh na lice.

I da nastavimo U ZDRAVLJU I VESELJU!

Sledeci svetski prvak ce biti VELIKI ROSSI! :takoje::zdravo:

• Podržavam 2

To crank,

zimsko nedeljno jutro, i ti nasao da pametujes.

Ko je bre ovde NORMALAN, onaj sto misli da ce njegovo palamudjenje ovde da promeni svet? Ajde bre!

Sta mi znamo sta se iza brda valja.

Ovaj forum je odlicna razbibriga u ova sumorna vremena, i donosi nam osmeh na lice.

I da nastavimo U ZDRAVLJU I VESELJU!

Pa zato i kažem! Da fixiramo među zalepljene pa kad god je nekom sumorno vreme da zna gde može da se isterese!

Sledeci svetski prvak ce biti VELIKI ROSSI!

Možda u boćanju!!

• Drug član, 3618 postova

Sto se mene tice nije trebao ni da dolazi, nije ni on hteo nego su roditelji i rodbina prodali sve da bi od njega napravili nesto kako bi svi uzivali.... On je morao pod presijom drugih da postane sampion, a Vale se rodio kao takav!

Sve su ga naterali. Nije on jadnik ni hteo nego se plašio batina, pa jel si video koliki je tata Colin? Čovek je pravi džin! Priča se da on svaki put sinu izvuče uši kada ne vozi dobro. Ne veruješ? Pobogu čoveče, pa zar ne vidiš kolike Casey ima uši? Misliš da je to genetika? Ne bih rekao. Takođe moram dodati da mi Colin malčice izgleda kao alkos, šta ti misliš?

Stoner nije kao Rossi, nikada i neće biti! To je fakat! Rossi ima više titula, bolji je čovek, lepše se smeje...onda, Rossi se rodio kao šampion, a Stoner u porodilištu, Rossia svuda prati najbolji drugar na celom svetu, a Stonera žena - zato što je papučar itd.

Razumem te, Stoner nije trebao da dolazi, Yamaha nije trebala da potpiše sa Lorenzom (Valentino je bio izričito protiv jer je znao da će po prvi put u karijeri dobiti konkurentnog timskog kolegu), Honda nije trebala da ulaže u razvoj motocikla itd. Da se ništa od ovoga nije desilo, Valentino (koji je inače rođeni šampion za razliku od Stonera i verovatno svih ostalih vozača koji to takođe nisu) bi i dalje bio šampion, verovatno 11 puta zaredom. Zaista je velika šteta što se sve ovo što nije trebalo izdešavalo. Šta ćeš, život je takav, idemo dalje.

Ovo je vrhunski post. I ja sam ti dao plus!

• UruK Hai, 2083 postova

Ovo je stvarno strana za nebrusene bisere kao sto si ti.... Htedoh i ja tebi dati plus vec nekoliko puta al jbg ne moze!

:care:

Ovo je stvarno strana za nebrusene bisere kao sto si ti.... Htedoh i ja tebi dati plus vec nekoliko puta al jbg ne moze!

Čoveče, lupiš glupost (mislim pogledaj šta si napisao) i kada ti neko ukaže na to, ti se uvrediš, i onda počneš da vređaš mene. To je nekulturno! Gde sam ja to tebe uvredio da bi mi ovako nešto napisao?

Opšte je poznato da je Rossi-a otac sexualno zlostavljao od malih nogu. U trkanje ga je natero da bi prikrio svoju monstruoznost. Od tuda i proističe Rossi-eva izopačenost.

• Podržavam 1

• UruK Hai, 2083 postova

Čoveče, lupiš glupost (mislim pogledaj šta si napisao) i kada ti neko ukaže na to, ti se uvrediš, i onda počneš da vređaš mene. To je nekulturno! Gde sam ja to tebe uvredio da bi mi ovako nešto napisao?

Covece koliko si ti gluposti izneo nisi ni svestan, ne vredjam te i ne kapiram sto se ti vredjas ako ti kazem da zelim da ti dam plus za ono sto je za mene apsolutna glupost!?

• Podržavam 2

Covece koliko si ti gluposti izneo nisi ni svestan, ne vredjam te i ne kapiram sto se ti vredjas ako ti kazem da zelim da ti dam plus za ono sto je za mene apsolutna glupost!?

Koje sam to gluposti izneo? Molim te napiši. Za tebe je statistika koja ti se ne sviđa apsolutna glupost. Ne vrti se svet oko tebe i priznaje ono što ti priznaješ. Dan je dan, a noć je noć, priznao ti to ili ne.

Za razliku od tebe ja nemam ograničeno wikipedia znanje.

Ne vređaš me? Da li ti čitaš šta pišeš nebrušeni biseru?

Bas tako Rajko...

Nemoj da se uvlačiš...možda će ti neko dozvoliti da smiriš situaciju posle lupanja i vređanja, ja sigurno neću. Molim te napiši koje sam to gluposti izneo.

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

:lol:

U svakom sportu osnovno je načelo kod navijača biti SUBJEKTIVAN :D...mo'š ti da pričaš šta 'oćeš, Vale je bio i ostao vr' :moto3: a statistika, naša dika, što poželiš to naslika a i baš me briga za istu :D

:lol:

U svakom sportu osnovno je načelo kod navijača biti SUBJEKTIVAN :D...mo'š ti da pričaš šta 'oćeš, Vale je bio i ostao vr' :moto3: a statistika, naša dika, što poželiš to naslika a i baš me briga za istu :D

Priznajem, ja se uvek služim statistikom! Mislio sam da ona nije subjektivna. Verovatno grešim.

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Koliko ja vidim, rezultati statistike zavise od "prozora" vremena za koje važe, iskreno i nije mi toliko važna statistika bilo u čiju korist prikazivala rezultate.

Kada pišemo i govorimo o trenutno najboljim vozačima motora na svetu za mene lično je potpuno bespredmetno dokazivati ko je bolji :) JA, kao navijač imam dva - tri favorita koji su mi "srcu dragi" (Biaggi, Mc Coy, Rossi)...pojavom "nekih novih klinaca" sigurno neću ostaviti na cedilu moje favorite koji su me u nekom prošlom vremenu oduševljavali potezom i kupili za sva vremena :D

Samo mi se Asviđa :) isključivost iako je to odlika pravih navijača, pozdravljam i razumem ;)

....i, k'o što rekoh, duga i dosadna zima...:moto3:

Koliko ja vidim, rezultati statistike zavise od "prozora" vremena za koje važe, iskreno i nije mi toliko važna statistika bilo u čiju korist prikazivala rezultate.

Ako pogledaš šta sam pisao videćeš da i ja to ističem. Uglavnom ne pišem ako nemam zaleđinu u podacima. Tebi npr. nije bitna statistika, meni jeste, ali je ne možeš sporiti.

Kada pišemo i govorimo o trenutno najboljim vozačima motora na svetu za mene lično je potpuno bespredmetno dokazivati ko je bolji :) JA, kao navijač imam dva - tri favorita koji su mi "srcu dragi" (Biaggi, Mc Coy, Rossi)...pojavom "nekih novih klinaca" sigurno neću ostaviti na cedilu moje favorite koji su me u nekom prošlom vremenu oduševljavali potezom i kupili za sva vremena :D

Nisam primetio da sam dokazivao ko je bolji, već određeni ljudi imaju potrebu da brane Rossia, čak i uprkos činjenicama, npr. ako se postavi neka statistika koja nije dobra po Italijana.

• UruK Hai, 2083 postova

Bas tako Rajko...

Nemoj da se uvlačiš...možda će ti neko dozvoliti da smiriš situaciju posle lupanja i vređanja, ja sigurno neću. Molim te napiši koje sam to gluposti izneo.

Tvoja je glupost u tome sto prikazujes statitstiku od momenta kad je tvoj favorit poceo da pravi rezultate. Ti kao neki sportski novinar, ako ti je to uopste funkcija na ovom sajtu, trebao da izvestavas realno bez pristrasnosti.

Ne uvlacim se ja nikom niti imam nameru da se nekom pravdam zbog svojih postupaka.... Ovo je jednostavno sukob stavova i misljenja te zbog toga ne treba gubiti nerve i peniti!

Vidim da si zaista okovan znanjem, teorijom, statistikom... Vozis li motor uopste? Koji?

• Podržavam 3

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Spdzlla, ti nisi svestan koliko vuces na Stonerovu stranu!

Cinjenica je da rezultate racunas samo od 2007. godine, sto je cista gupost! Znam, sada ces da kazes kako su od te godine obojica, Stoner i Rossi, na fabrickim motorima, ali covece, motori su se vozili i pre toga! To mora da prihvatis! Cak ti i statistika, na koju kazes da mnogo obracas paznju, kaze tako! Voleo to ili ne, jednostavno je tako.

Kada kazes karijera, misli se na period od kako je neko poceo da se takmici, a ne od kako je, na primer, seo na fabricku masinu! Upravo zbog ovoga mi nije jasno zasto nam stalno pod nos poturas statistiku od 2007. godine koja odgovara samo tebi i jos nekolicini kengurovih navijaca?!

Bas me interesuje za koga si navijao do 2006. godine?

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja