RS 132 Napisano Januar 11, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je 2004-o godište u odličnom stanju, ja sam ga uvezao pre 2ipo godine. Ceo je u prvoj farbi, pažen, mažen kao i svaki kod mene. Prešao 29.000 km Zamenjen kaiš, rolnice, menjačko ulje Zadnja guma nova Michelin City grip, prednja vise nego dobra Ksenon svetlo 4300k 2 ključa Fabrički vizir Fabrički naslon za suvozača Sve u svemu stvarno odličan skuter, bez ulaganja Potrošnja 3,3lit na odvoreno do 4lit/100km u gradskim uslovima Moguća zamena za automobil, karavan, benzinac do 2000ccm i ne stariji od 2000 god. naravno očuvan između 3000-5000 eur Samo realne ponude Cena 2300 eur Sve ostale informacije na tel 063 4 8888 2 ili na pp Evo i slika 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 11, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan trenutno najlepsa i najocuvanija aprilija atlantik u prodaji! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3288 Napisano Januar 12, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za ovaj skuter! Kao casa je! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 13, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vozili smo se sa danas malo, dok nas kišica nije omela, a onda smo se i kupali. Evo slikica novih 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Januar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan uf, stvarno je odlican! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Bora karavan 1.6 hi-line oprema (kadice, trokraki kozni volan, mahagoni polica i menjac, 6xcd), teget plava, 2002, 2 seta tockova, zimske i letnje gume (alu felne 16-ice), zeder, unutrasnjost potpuno nova, spolja ima par ogrebotinica koje se vide samo pri detaljnom pregledu. Kupljena 2007 u Veroni moto sa 107000 km na satu, verujem da je bila prava kilometraza jer ispada 22000 godisnje da je prelazila sto je realno za benzinca, sada na satu 131000. Gotovo je ne vozim jer imam zeninu Fabiu karavan koji je sluzbeni auto, pa.... Mana, samo sto na zadnjim levim vratima ne radi centralna brava pa se ta vrata ne otvaraju..... Moja ponuda: skuter + 3000Eura=Bora registrovana do 16.2.2013 godine.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 29, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, verujem da toliko auto vredi, ali ta kombinacija mi trenutno ne odgovara, bar dok i auto ne prodam. Ukoliko se nešto promeni ja ću ti se javiti. Hvala još jednom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Neka Xsara bi legla kolegi lepo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, verujem da toliko auto vredi, ali ta kombinacija mi trenutno ne odgovara, bar dok i auto ne prodam. Ukoliko se nešto promeni ja ću ti se javiti. Hvala još jednom. Ok.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel ono gore na motoru Ivica Dacic ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTERBOY 0 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Najveće selo u Srbiji Motocikl: imao madison, tražim 400-500-600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja uključim da pratim temu, pa da pogledam taj sqter kada vreme dozvoli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTERBOY 0 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Najveće selo u Srbiji Motocikl: imao madison, tražim 400-500-600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je rođendan, pa ako može neki rođendanski popust.. Evo i Telenor me časti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 16, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Rođendanski popust, poklon kako god. 450 eur na osnovnu cenu... Važi do ponoći ukoliko se odveze skuter. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 16, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na popustu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hagor 14 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Krusevac Motocikl: Gilera Runner 180SP Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast druze ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTERBOY 0 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Najveće selo u Srbiji Motocikl: imao madison, tražim 400-500-600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahahaha, Evo znao sam da će neka fora biti, hvala bratu RS na popustu, ali nisam bio u mogućnosti da noćas dođem. Odgovara meni i 2200eur cena pa se vidimo u ponedeljak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 17, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kaparisan, par ljudi se javilo da će doći da vidi, kupi motor, ali sam svima naglasio da je motor moj dokle god ne dobijem novac. U slučaju da kupac odustane ( mada teško verovatno ) aktiviraću ponovo oglas. Hvala BJB na pomoći oko prodaje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano Februar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da na kraju price ce (opet se nadam) zavrsiti kod mene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTERBOY 0 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Najveće selo u Srbiji Motocikl: imao madison, tražim 400-500-600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko kapara propadne, računaj na mene kao kupca, čuo sam sve najbolje o tvom sqtu. Koliko traje kapara? 7 dana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 18, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kapara traje 10 dana, to je neko nepisano pravilo, ja sam se danas čuo sa kupcem i verujem da neće odustati. Nadam se da ćeš naći motor/skuter koji će ti odgovarati. Srećno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Februar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da razocaram SQTERBOY-a i ostale koji se nadaju da ce kapara propasti. Ja sam kaparisao Zeljku i sutra mu isplacujem ostalo, tako da, puno srece u potrazi za motorom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...