Jump to content

Moto Zajednica

service manual za gsx400f

Recommended Posts

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: suzuki gsx600f

prodajem servisnu knjigu za suzuki gsx 400f . moguce je da se moze koristiti za vise modela slicnog godista. 4cilindra 16v.

pa ako nekom treba neka pita.

cena 1500din

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 31 postova

Ne vidim sad sa telefona sta si stavio.ali knjizurina ima 3 kg i pokazuje bukvalno sve radnje oko motora.a ko nema komp i net u garaži ili ga mrzi da skida i stampa sa neta ovo je idealna prilika.:-D

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Knjiga je ipak knjiga, mozes je poneti, stavis na sediste od motora pa raditi. Ako treba kod elektricara - poneses je, pa majstor gleda semu i trazi kvar .

• Podržavam 2

• U prolazu, 31 postova

ja skinem manuel,ubacim u mobilan i cas pogledam sta i kako,ali skupljam i knjige,valja i stivo da se ima na papiru..

A crkne baterija a nemas punjač.i onda lepo otvoris knjizurinu strana ta i ta i posao napreduje:-D

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ja skinem manuel,ubacim u mobilan i cas pogledam sta i kako,ali skupljam i knjige,valja i stivo da se ima na papiru..

A crkne baterija a nemas punjač.i onda lepo otvoris knjizurinu strana ta i ta i posao napreduje:-D

jeste,moze i tako, a mozes i da se okliznes u kupatilu kad krenes da se kupas...

al ja to skinem s neta,pa odnesem kod ovih sto kopiraju da mi istampaju,sad sam odradio knjigu za suzukija 400dinara,,,80tak strana....

ali oridjindji knjiga je oridjindji..slazem se...

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja