seba011 1626 Napisano Januar 6, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Model S 2, 98 konja, 2010, presao 18.006 km, prvi vlasnik, kupljen u srbiji, Yamaha Rodic, u garanciji do aprila 2012 i do tad registrovan. Garaziran, uradjeni svi fabricki servisi, nove gume. Od opreme ima 3 Givi kofera, tank torbu Kappa, GPS, alarm sa dojavom do 2 km,sediste eko pena sa gelom,ciradu. cena 6.100 e. telefon 063 838 0981 Boban mail bobansebic@gmail.com Molim kontakt na telefon, pp ili mail. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1626 Napisano Januar 6, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan da li si zainteresovan za zamenu uz moju doplatu FZ-6,2005g za tvoj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Druze bez ljutnje, ali mislim da je cena malo prejaka bez obzira sto uz motor ide dosta dodatne opreme... Govorim kao potencijalan kupac fazera, za par stotina evra dodatih na ovu sumu moze se kupiti nov motor od uvoznika a ovo je ipak polovan motor koji je pretrpeo laksi pad i nije da nema ulaganja u njega... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1626 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ne , hvala . Moze neki skuter i kes. da li si zainteresovan za zamenu uz moju doplatu FZ-6,2005g za tvoj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1626 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Peconi. Slazem se sa tobom ali cena bas zbog opreme i svega toga sto si naveo nije fiksna. Ako si ozbiljan kupac, zovi i izadji sa ponudom. Sve je stvar dogovora. Pozdrav Seba. Druze bez ljutnje, ali mislim da je cena malo prejaka bez obzira sto uz motor ide dosta dodatne opreme... Govorim kao potencijalan kupac fazera, za par stotina evra dodatih na ovu sumu moze se kupiti nov motor od uvoznika a ovo je ipak polovan motor koji je pretrpeo laksi pad i nije da nema ulaganja u njega... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x 1 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav skuter dolazi u obzir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1626 Napisano Januar 12, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ponudi sta imas , ne znam tacno koji bi me interesovao ali u kombinaciji da se razbije cena ,interesuje me. Kakav skuter dolazi u obzir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2676 Napisano Januar 13, 2012 Strucnjak, 1638 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze li samo tank torba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1626 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Za sada samo u kompletu .Ako budem odvajao , imam tvoj mail i javljam ti se. Pozdrav Seba. Moze li samo tank torba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2676 Napisano Januar 13, 2012 Strucnjak, 1638 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1626 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 5300 ,moze i nize bez dodatne opreme .Ozbiljan kupac ce ovaj motor dobiti veoma povoljno. Za informacije zovite na tel. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1626 Napisano Januar 31, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...