nikolahn 0 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 1 post Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle treba mi komutator od Kawasaki KLE 250 odgovara od 1985god pa tamo do 199X i neke ili bilo koji drugi za koji znate da odgovara Sve ponude ovde ili na PM. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 9, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan komutator za tvoj motor ili bilo koje kawine original delove mogu da nabavim iz nemacke.Cena ti je 430eura..Inace nabavljam,regina lance,jt lancanike,unibat,ngk,morse lance bregastih,hi-flo ulje i vazduh,lucas i ferodo plocice i lamele,motula i silkolena i to sve po extra cenama.ovaj tvoj komutator je bogme dobro skup a cena koja mu je ovde stvarno neznam, pretpostavljam da je veca..Za nabavku treba oko mesec dana i treba mi broj motora i sasije .moj broj ti je 0641352299 sasa novi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...