sloba.bgd 0 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga u odlicnom stanju,plava,XL velicina,vizir u dobrom stanju,malo nosena. Zvati na 0637689985. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Januar 4, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan dajde neku sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba.bgd 0 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika za vikend.Uz kacigu ide i zastitna torba platnena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 4, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je i nova toliko u radnji.. a ceger na pijaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Januar 5, 2012 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore, nova je i jeftinija.. a nikad gora kaciga.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ali vi ne razumete, decku je potrebno toliko para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 958 Napisano Januar 5, 2012 Ol' dirty bastard, 611 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ali vi ne razumete, decku je potrebno toliko para Buhahahaaa!!! Slobo,bez ljutnje ali mislim da je 60-70e plafon cena. Moju sam kupio za 50e u ekstra stanju,samo bez torbice...tako daaaaa....kako 'oces. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Januar 5, 2012 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nova pre 3 godine bila 6500 dinara opet cu spomenuti da qurcu ne valja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 5, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan za skuter je dobra! ceger za pijacu.. K3 je oko 100e nova, a kaciga je dobra skroz, nije sprdnja kao.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Januar 5, 2012 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je precenjena. 70e plafon, ne bih da kvarim prodaju. Ja sam moju prodao za 50.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt pa ja sam ovaj model pre 3 godine platio 80e i to je kaciga bila nova. Kako sad polovna kosta 100? Mozda se decko nesto zajebao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 5, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan mozda je dobio ili njega neko zajebao.. ili je do cegera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je daleko od sranja, kvalitetnija ne moze da bude u toj klasi..Jedino sto je istina da je nova gp1 u markosu mogla da se uzme za 6500. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 5, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan @urosST: ma de nije sranje, imao sam dve, duvaju na sve strane i mnooogo su bucne, a o magljenju da ne pricam. To je moje iskusto sa njima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan @urosST: ma de nije sranje, imao sam dve, duvaju na sve strane i mnooogo su bucne, a o magljenju da ne pricam. To je moje iskusto sa njima. Prijatelju, slazem se sa tobom, ja samo kazem da u toj klasi i za te pare ne mozes da kupis mnogo bolju kacigu od gp1.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan u luisu MTR S7 kaciga kosta 50 eur i mnogo je bolja od gp1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Januar 5, 2012 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75966-agv-gp1/page__p__1216299__fromsearch__1#entry1216299 Evo moj drugar prodaje AGV GP1 za 50e u odlicnom stanju.... @nemanjdza malo preterujes nije GP1 toliko loša kako si je ti opisao ali svako ima pravo na svolje misljenje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jeftinijih nolana i bolje su od gp1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 6, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan jos jednom, dobra samo za skuter!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba.bgd 0 Napisano Januar 6, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ 600 N Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi,nije moja kaciga. Prodajem za ortaka. On je odredio cenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ortak treba da upotrebi malo internet jer da je to ucinio video bi da nova sad trenutno kosta 6735din. Zaprepascen sam,voleo bih da pruzim ruku i cestitam mu bolji prodavac nikada nije se pojavio na oglasima bjbikersa a i sire. Prodajem ja punta 2011 za 10.000eur do duse nov je sest al toliko mi fali za mercedesa e klasu Sala mala,sad ozbiljno- preskupo rodjo za te pare da biras novu u toj klasi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...