Nikola Simic 134 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi mu ništa ni dodavao, ni oduzeo, sviđa mi se zadnja viljuška, mnogo je lepši od ovog drugog - neuporedivo. Rado bi ga posedovao iako sam mislio da sam sa MZ-om završio Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Evo da okacim jos koju sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 29, 2012 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nateraces me da kupim Mz-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Nateraces me da kupim Mz-a! Druze, neces pogresiti veruj mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijar10 3 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Sivac Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da dizem temu,ali jednostavno bas je predobro ispalo. Svaka pohvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...