Bohem 250 Napisano Januar 3, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, našao sam jedan motor u oglasima koji mi se svideo, ali nemam koga da pitam za savet a i ne znam šta ljudi misle o samom motoru, u pitanju je 1991 Yamaha xt600 Tenere koja je po priči u extra stanju, a košta 1200 evra. Sad da li je to mnogo i malo ljudi ja pojma nemam ali znam samo da nemam više para od toga da dam, imao sam ali izletelo hiljadu problema i nepredvidjenih troškova Jel ima nego iskustva sa ovim motorom ove serije, znam da su Jamahe dobre ali za ovaj ne znam pošto je star 20 i kusur godina... Dogovorio sam se sa likom da mi pošalje još slika pošto je iz Šapca, pa sam mislio da eventualno iscimam nekoga od vas sa foruma ko se razume da podje sa mnom do Šapca da pogleda motor i da mi ga doveze ako je sve ok, jer ja još nemam dozvolu, a ako uplatim za polaganje neću imati sada za motor, a ako još sačekam možda se istope pare kao što već jesu... Dajte neki savet šta da činim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 3, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan A da nam das link oglasa? jes pa da mi ukradeš motor Šalim se evo ali ne znam koliko će pomoći ima samo jedna slika http://www.polovniautomobili.com/oglas1748008/yamaha_xt_600_tenere/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 3, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan neću uopšte ni da pomišljam da je kilometraža prava jer je to ludost, ej 20 godina star motor svako ko poveruje u to je lud. Meni je samo bitno da je očuvan i ispravan, ali nije registrovan tako da ako budem hteo da ga uzmem imaću komplikacije da ga dovezem zbog toga, a i nemam dozvolu za motor. A moram brzo da delujem jer će se istopiti novac koji imam pa posle neću imati nizašta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Januar 3, 2012 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-motori/761171_Yamaha_xt-600-k_1992_god Ovo mi deluje dobro a i ta iz Sapca isto, nek je sa srecom kupovina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 4, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo poslao mi je danas lik slike: Ljudi meni se ovo svidja kako izgleda jako, jel ima neko iz šapca da ode da pogleda ovo ajte ljudi plizz moram da budem brz pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 6, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja sam je gledao masina radi kao sat stvarno dobro vizuelno stvar ukusa proveri dobro ko je vlasnik i dali moze da se prevede sam motor kao motor je odlican za to god i te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 9, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan A zar nije bolje da odete u servis, das malo para i izmere ti kompresiju a i proba ga neko sa malo vise iskustva. Pregledaj plastike,vile, retrovizore i rucice kocnice i kvacila. Zamoli vlasnika da ga ne pali i da bude hladan kad dodjes. Pipni deklu i startuj prvo bez a kasnije sa sauhom. Posle tri,cetiri minuta dodaj malo gasa pa naglo otpusti i posmatraj auspuh-ne bi smeo da pusta plavicasti dim. Da mirno radi na leru.... Da ne ispadaju brzine..... Pogledaj debljinu diskova... To je to otprilike ps meni se ne svidja sto je masina farbana recimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 9, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan kupljen je još pre mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Februar 9, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja hteo da napisem par reci,ali vidim tema od pre mesec dana... Kako se pokazao moped? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je zvao piće znali bi nego čeka da zabajati. Oprostćemo mu, rasejan je ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 9, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja hteo da napisem par reci,ali vidim tema od pre mesec dana... Kako se pokazao moped? Pa motor je super ali baš nešto sada i ne mogu da ga vozim zar ne Inače na drugoj vožnji sam se prosuo sa njega u mestu i polomio ručicu kvačila i malo izgulio nogu, ali popravilo se i zacelilo Da je zvao piće znali bi nego čeka da zabajati. Oprostćemo mu, rasejan je ovih dana. Jesam rasejan, ali ne samo zbog toga, jedna mala me opčinila pa sam prso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 9, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne boj se, pratim na casu. Gde si tacno kupio motor, mogao sam ti pomoci oko kupovine a i prevoza ali nisam video temu. I objasni mi sta ti znaci taj sig kad ni vozacku nemas? Prvo teorija a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Februar 9, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan motor sam kupio u Šabcu, a za dozvolu otom potom kad skupim pare sada svakako ne može da se vozi, snašao sam se za prevoz ovaj lik dule bajkom mi je prevezao za 4100 din na prikolici koje je maximalno prilagodjena za to i motor je bio maximalno obezbedjen i siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...