Milos_sU 16 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Kao sto glasi naslov teme , imam problem sa farom Vec duze vreme mi se kratko svetlo slabo vidi, jer se far zaprljao iznutra, stigla je zima, pa sam resio malo da se pozabavim sa ovim. Sa levim farom, tj. sa dugim svetlom je sve u redu, dok je desni far bio nesto puknut, i tu je bila zalepljena neka traka , evo postavicu i slike. Zaprljanost desnog fara se vidi i iz prilozenog, i ta traka koja je zalepljena tamo, ali naravno da sam bio radoznao , pa je skinuo.. I vidi se i ta pukotina, tj. rupa jer fali deo plastike.. Ima neko predlog kako bih to mogao da resim, tj. kako je najbolje ? Zelim da otvorim far, samo sto to nikad jos nisam radio, pa se bojim da nesto ne sjebem :S Imam 3 ta "drzaca" kao na poslednjoj slici , ali nisam siguran kako da ga otvorim.. Citao sam da treba da se stavi u rernu, ali to mi je nekako previse rizicno, cuo sam da moze i najobicnijim fenom da se otvori.. Pa ako neko ima predlog, i volje da mi lepo objasni u nekih par koraka . Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 25, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto jednostavno ne odneses far kod ljudi koji se bave reparacijom farova i zavrsis to. Fali ti deo plastike na faru i tu sigurno ulazi voda i prljavstina, ako ga ocistis cim ga budes vozio opet ce se isto desiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nikoga u Subotici ko se bavi time, a ne big bas da kupujem novi far, za ovih godinu dana nisam imao problema, nego se samo odjednom zaprljao, pa cu pokusati da resim to nekom trakicom, razmisljao sam cime bih mogao to da uradim , pa mi je palo na pamet ono cime se krpi bazen A to za otvaranje ako niko ne zna kako bih mogao da odradim, potrazicu nekoga ko se bavi sa tim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...