MOTOBIKE 0 Napisano Mart 1, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima koliko Vas ima ! Da krenemo redom ,prvi broj revije ima 50 strana ,drugi æe da bude sa 80 jer se nije stiglo ,zbog sajma i svega ostalog,posteri imaju u svakom broju ,ko kupi reviju na sajmu dobija jos jedan poster Bijaðija dimenzije 80 x 50 cm ,ima i o cruiserima u ovom prvom pièemo ukratko o Kawasaki Vulcan 2000 , ima SBK i GP uvertira ima mali oglasi ,koristim priliku da pozovem sve organizatore moto skupova da se jave radi objavljivanja podataka o održavanju moto skupova,radiæemo sve što je dobro za naš motociklizam ,forsiraæemo domaæi sport i naše vozaèe ,iæemo na sajmove ,dovodiæemo strance na trke itd .... u prvom broju imate poster Honda CBR 1000 R i Yamaha FZ1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Mart 1, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super, odlicno to zvuci... Ostaje da vidimo kako ce to izgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 1, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuchi extra, sad samo da se u subotu dokopamo prvog broja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 1, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pa da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 1, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim d asam cak koji put naletela na bas taj magazin aj videcemo sta je tek u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 1, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam jednom pitao ali evo malo da dosadjujem: Da li postoji mogucnost da se dokopam prvog broja odavde iz ZR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Mart 2, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjaninac raspitaj se kod proke i ostalih iz kluba ako nemas prevoz oni dolaze u subotu ili kod jagera,ako i onda nedodjes onda cemo ti poslati reviju postom inace distribuciju ce da vrsi global press ,aprilski broj ce biti svuda i u CG i u Bosni a posle cemo da vidimo,svaki broj mora da bude do 10 u mesecu na kioscima ,pa makar ga mi raznosili ,neko je tu spomenuo da smo magazim ne mi smo RRevija ,i za ovo kratko vreme otkad postojimo ponudjeno nam je 16 motora na test moracemo da trazimo pomoc od Vas da vozite nesto ! A tek iznenadjenja od maja sto vam pripremamo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 2, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sad æe voda na usta da mi curi a napolju led... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Mart 2, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjaninac raspitaj se kod proke i ostalih iz kluba ako nemas prevoz oni dolaze u subotu ili kod jagera' date='ako i onda nedodjes onda cemo ti poslati reviju postom inace distribuciju ce da vrsi global press ,aprilski broj ce biti svuda i u CG i u Bosni a posle cemo da vidimo,svaki broj mora da bude do 10 u mesecu na kioscima ,pa makar ga mi raznosili ,neko je tu spomenuo da smo magazim ne mi smo RRevija ,i za ovo kratko vreme otkad postojimo ponudjeno nam je 16 motora na test moracemo da trazimo pomoc od Vas da vozite nesto !A tek iznenadjenja od maja sto vam pripremamo ! [/quote'] To zvuci extra... Imacemo i mi par akcija predstavljanja motora (tj. pravi test), al da ne izbaksuziram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 2, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan RRevija ' date='i za ovo kratko vreme otkad postojimo ponudjeno nam je 16 motora na test moracemo da trazimo pomoc od Vas da vozite nesto ![/quote'] Evo ja bih vam pomogao, sta cu kad sam altruista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 2, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zrenjaninac raspitaj se kod proke i ostalih iz kluba ako nemas prevoz oni dolaze u subotu ili kod jagera,ako i onda nedodjes onda cemo ti poslati reviju postom inace distribuciju ce da vrsi global press ,aprilski broj ce biti svuda i u CG i u Bosni a posle cemo da vidimo,svaki broj mora da bude do 10 u mesecu na kioscima ,pa makar ga mi raznosili ,neko je tu spomenuo da smo magazim ne mi smo RRevija ,i za ovo kratko vreme otkad postojimo ponudjeno nam je 16 motora na test moracemo da trazimo pomoc od Vas da vozite nesto ! A tek iznenadjenja od maja sto vam pripremamo ! Hvala, vidim da ste ozbiljno startovali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 2, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan MA mogli ste da date koji motor na super test od jedno 50000km. Na primer meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 2, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan MA mogli ste da date koji motor na super test od jedno 50000km. Na primer meni Cim vide tvoj nick ima o'ma da ti daju jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 2, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo kratko vreme otkad postojimo ponudjeno nam je 16 motora na test moracemo da trazimo pomoc od Vas da vozite nesto Racunajte na mene. P.S. Na koji nacin da se dokopam casopisa posto ne verujem da cu ga ovde u Mladenovcu naci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2531 Napisano Mart 2, 2006 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo to sto planirate a taj prvi broj kad tacno izlazi na kioscima ??? hvala i nek vam je sa srecom :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 3, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan MA mogli ste da date koji motor na super test od jedno 50000km. Na primer meni Cim vide tvoj nick ima o'ma da ti daju jedan! Ako taj zavrsi citav, e onda mu stvarno svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...