vlado81 23 Napisano Decembar 22, 2011 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam pre neki dan da izvadim akumulator iz mog BMW-a (R1100R) misleci "ma sta, dignem sic, odvrnem dva srafa kao na mojoj staroj Yamahi, izvadim akumulator, unesem u kucu i to je to..." kad prc nece biti bas tako , mora rezervoar da se uklanja... ili ne mora? POOOOOOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOOC! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar se samo malo izdigne i izvadis aku. Zovi kuci pa cu ti objasniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Vlado moj tel. 064-4889745 ili 021-6317306 Pozzzzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano Decembar 22, 2011 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan hocu DD, samo da se kurtalisem strucnog ispita pa se cujemo! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Decembar 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A posle postavi ovde neku sliku i tekst o tome, zbog ostalih koji ce doci u slicnu situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano Januar 23, 2012 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako (po uputstvu Deda Daneta) skinuti akumulator sa BMW R1100R (R850R). 1. odsrafiti i skinuti bocne i prednju lajsnu (oko rezervoara) da se ne bi izlomile prilikom podizanja rezervoara. 2. skinuti sediste pa skinuti kleme sa akumulatora (akumulator se nalazi ispod rezervoara) , meni je bila potrebna kratka gedora za ovu akciju i krstasti nastavak). 3. izolovati izolir trakom "+" i "-" kontakte akumulatora, da ne napravite kurcslus ako bi slucajno prilikom izvlacenja akumulatora dotakli neki od metalnih delova motora. 4. odsrafiti sivi nosac rezervoara, sraf sa desne strane ispod kraja rezervoara (pazite da ne izgubite gumice). 5. pridignite rezervoar desnom rukom taman koliko treba da se izvadi akumulator. (stajao sam sa desne strane motora) 6. skinite gumu koja drzi pricvrscen akumulator sa gornje strane ( ja sam je samo svukao iz akumulatora). 7. levom rukom izvucite akumulator. 8. vratite sve na svoje mesto (sem akumulatora naravno ) . 9. dopunite akumulator i cuvajte po uputstvu proizvodjaca! Ako sam nesto propustio ispravljajte me, ima skoro mesec dana kako sam odradio operaciju! Pozdrav svima p.s. nisam slikao, pa nema ni slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...