GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem fuzaster levi(polugicu,trougao,fuzaster,polugica to jes sipkica koja poveziva papucicu za menjanje brzina sa menjacom) sve to zajedno trba mi za Apriliu af1 125 kupujem hitno Ko ima neka ponudi preko P.P Evo i slike sta mi treba konkretno (samo bez sipkice koja povezuje menjac i polugicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...