stanebane 643 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Cika Sebo crkla mi opruga od centralnog stendera (tvojih ruku delo) pa da slucajno nemas koju visak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Bmw nosac vizira kao i gps-a i nosac kutije za alat. Vlasnik prezadovoljan. Sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki bandit Seba jos jednom na visini zadatka. Nosac je lepo legao na bandita. Ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Imam ,svrati.Pozdrav.. Cika Sebo crkla mi opruga od centralnog stendera (tvojih ruku delo) pa da slucajno nemas koju visak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki bandit Seba jos jednom na visini zadatka. Nosac je lepo legao na bandita. Ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW-K50 4 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 57 postova Motocikl: BMW R1200GS DOHC 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Majstore , da li mozes ovako nesto da napravis i ako mozes koliko bi to kostalo ..... Hvala .. R1200GS . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pravio slican, mozes pogledati slike na mom sajtu www. crashbars.rs, a cenu ti saljem na pp. Pozdrav. Pozdrav Majstore , da li mozes ovako nesto da napravis i ako mozes koliko bi to kostalo ..... Hvala .. R1200GS . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si radio i moguce i nemoguce crashbarove :-D treba mi crasbar za intrudera 800 volusia 2005,ja bih ga farbao... ajd posalji neku cenu na pp pa da to dogovaramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 17, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Imas na mom sajtu sliku www crashbars.rs. Ti takodje mozes na netu da nadjes sliku koja ti se svidja i da mi posaljes na mail. Pozdrav Vidim da si radio i moguce i nemoguce crashbarove :-D treba mi crasbar za intrudera 800 volusia 2005,ja bih ga farbao... ajd posalji neku cenu na pp pa da to dogovaramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900( nema srednji auspuh) centralni stender? Jesi li ga pravio? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni gledao da ga radim, jer nije bilo potraznje a stendere radim na kraju sezone jer treba dosta vremena za sablon.Pozdrav. TDM 900( nema srednji auspuh) centralni stender? Jesi li ga pravio? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ajde zvrcni me na mob ,imam nekoga za nosace od cbr, koji bi pazario.. Pozdrav. Poznajem mnoge majstore,ali Seba je majstor nad majstorima svoga zanata Sto je Ivan za vizire i koje kakve dodatke od pleksia,Joska za elektroniku,to je Seba za Crash barove,nosace kofera i sve druge dodatke od cevi na motociklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 24, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nosac navigacije na bmw-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 24, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan nosac kofera za kawasaki gpz 500s, moze cena na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 25, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bokilicu na preporuci a sve ostalo cu odraditi. Pozdrav. Sebo, da li je izvodljivo da dodjem danas oko 17h, valja uraditi jednu plocicu koja je deo produzenih komandi na motoru. Gosn Bokilic me je posavetovao da se za to obratim tebi, jer je sadasnji deo izgleda napravljen od recikliranih konzervi i nece potrajati. Takodje, jednom smo pricali o grill-u za moju shadowku, pa se prica zavrsila na tome da dodjem da pogledas i premeris to, pa bih i tu pricu da zapocnemo, s tim da to nije hitno, nego samo da krenemo sa tim planom jer mi grill treba za put koji je za nekih mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 26, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan juhu znam da sam pitao do sad za 5 motora al svaki sam prodao pre nego sam dosao kod tebe. ovaj ostaje definitiivno Nemam nosac kofera potreban mi je ceeenaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 26, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Za koji motor ti treba nosac kofera. Pozdrav. juhu znam da sam pitao do sad za 5 motora al svaki sam prodao pre nego sam dosao kod tebe. ovaj ostaje definitiivno Nemam nosac kofera potreban mi je ceeenaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 27, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki tpo case Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ktm 640 adventure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano April 28, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, jel bi se upustio u avanturu pravljenja rama za hobi karting? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Posteno ,mislim da nisam dorastao tom izazovu. Problem je sto se sve te cevi vare u sablonu . Ajde ako imas neke tehnicke crteze,podatke , posalji da vidim o kojim cevima se radi. Pozdrav Sebo, jel bi se upustio u avanturu pravljenja rama za hobi karting? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1635 Napisano Maj 1, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan jel si radio neki suzuki sv 650 03> nosac na fazon sw motech.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 1, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran za godiste ali sam radio za 650 i hiljadarku. U svakom slucaju posalji mi neku sliku na mail,pa cu da vidim o cemu se radi. Pozdrav jel si radio neki suzuki sv 650 03> nosac na fazon sw motech.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Koje dimenzije (precnik, debljina zid) cevi trenutno koristis za izradu crash barova? Da li mogu da dobijem uzorak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Koristim savne cevi precnika fi 22 i 25 mm x1,5mm.Pitaj sta te interesuje konkretno i dodji da vidis kako radim i sa cim radim a dobices i uzorke .Pozdrav. Koje dimenzije (precnik, debljina zid) cevi trenutno koristis za izradu crash barova? Da li mogu da dobijem uzorak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...