seba011 1622 Napisano Jul 21, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Tdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 22, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da se upisem.Interesuju me dodaci tj. nosaci za bocne kofere za Hondu CBR 1000 F a koferi su Kappa..Mozeli sta da se ursdi,kad i koliko bi bilo zadovoljstvo?Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 22, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da se upisem.Interesuju me dodaci tj. nosaci za bocne kofere za Hondu CBR 1000 F a koferi su Kappa..Mozeli sta da se ursdi,kad i koliko bi bilo zadovoljstvo?Hvala.. Nazalost nisam u mogucnosti za te kofere da uradim nosace. Oni su kappa 33 i zakrivljeni s ledja . Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10601 Napisano Jul 23, 2015 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, Crash bar za TDM 850 4tx cena? Pozz Slazem se ai nema nigde jeftinije.Pozdrav. Sto se ljutis,samo sam pitao. Inace, ima, za znatno manje od 80e. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 23, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, Crash bar za TDM 850 4tx cena? Pozz Slazem se ai nema nigde jeftinije.Pozdrav. Sto se ljutis,samo sam pitao. Inace, ima, za znatno manje od 80e. Pozz Ne znam kako si ustanovio da se ljutim.Ti si rekao svoje misljenje ja svoje. Nema ljutnje.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10601 Napisano Jul 23, 2015 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, Crash bar za TDM 850 4tx cena? Pozz Slazem se ai nema nigde jeftinije.Pozdrav. Sto se ljutis,samo sam pitao. Inace, ima, za znatno manje od 80e. Pozz Ne znam kako si ustanovio da se ljutim.Ti si rekao svoje misljenje ja svoje. Nema ljutnje.Pozdrav. Onda sam ja pogresno shvatio tvoj komentar ovde na nasu PP prepisku. Sve naj bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 24, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, Crash bar za TDM 850 4tx cena? Pozz Slazem se ai nema nigde jeftinije.Pozdrav. Sto se ljutis,samo sam pitao. Inace, ima, za znatno manje od 80e. Pozz Ne znam kako si ustanovio da se ljutim.Ti si rekao svoje misljenje ja svoje. Nema ljutnje.Pozdrav. Onda sam ja pogresno shvatio tvoj komentar ovde na nasu PP prepisku. Sve naj bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Jul 29, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sebo!Dali mozes da napravis prohromski rolbar za Hondu vt 750 ace.Konkretno mene interesuje model Lindby Linbar od cevi 1".Imam produzene nozne komande na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 29, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sebo!Dali mozes da napravis prohromski rolbar za Hondu vt 750 ace.Konkretno mene interesuje model Lindby Linbar od cevi 1".Imam produzene nozne komande na motoru. Nazalost nemam alate za taj promer cevi a za ove sto imam npr, fi 25 ,tesko se nalaze a i skupe su.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Jul 29, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Jul 31, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 31, 2015 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Crashbar za Z750 2010? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 1, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Crashbar za Z750 2010? Ako si video neku sliku crasha , posalji . Obicno za taj model se koriste slajderi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Avgust 2, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, jel imas centralni za novog stroma tj da li odgovara sistem kacenja sa starog pa uz eventualne prepravke da se napravi da funkcionise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 2, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sebo, jel imas centralni za novog stroma tj da li odgovara sistem kacenja sa starog pa uz eventualne prepravke da se napravi da funkcionise. Sebo, jel imas centralni za novog stroma tj da li odgovara sistem kacenja sa starog pa uz eventualne prepravke da se napravi da funkcionise. Nemam a od starijeg modela ne moze da se prerradi, totalno drugacije. Ako bude bilo zainteresovanih na kraju sezone ,mozda bi mogao da pocnem sa nekom manjom serijom. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Avgust 4, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Sebo, je li ti se javio na kraju dobrovoljac za centralni stender za TA 650? Ako jeste i imas mere koja je cena, a ako nije mogu ja da se prijavim ako vazi ponuda? Honda transalp 2002 g, potrebna radi probe centralnog stendera. Kao protiv uslugu ,dobrovoljac ce dobiti stender po ceni od 30 eura. Unapred hvala. Pozdrav Seba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 4, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Sebo, je li ti se javio na kraju dobrovoljac za centralni stender za TA 650? Ako jeste i imas mere koja je cena, a ako nije mogu ja da se prijavim ako vazi ponuda? Honda transalp 2002 g, potrebna radi probe centralnog stendera. Kao protiv uslugu ,dobrovoljac ce dobiti stender po ceni od 30 eura. Unapred hvala. Pozdrav Seba. Poslato na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 5, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp bočni nosači kofera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 5, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSXF bisage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 5, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan KLE 500 crash bars Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 5, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan BMW F 650 GS Crash bars i bočni nosači kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 29, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung Top Case Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 29, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Quinqui cross crash bars 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 29, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Korpica za kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Avgust 29, 2015 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC700 Crash bars 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...