Alp 2247 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sebo, hteo bih na Yamahu tt600r (99 god), da stavim zadnje nosace bisaga (meke ko za biciklo). Nisam video da si radio taj model (ili sam propustio). Ako znas unapred, koliko vremena i para, ili da doteram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 27, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam radio za taj model ali ako postoje nosaci bisaga za tvoj motor nije problem da se naprave.Pozdrav. Pozdrav Sebo, hteo bih na Yamahu tt600r (99 god), da stavim zadnje nosace bisaga (meke ko za biciklo). Nisam video da si radio taj model (ili sam propustio). Ako znas unapred, koliko vremena i para, ili da doteram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 29, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan To sto si mi poslao nisam u mogucnosti da otvorim. Pokusaj na neki drugi nacin. Pozdrav. Pozzz hocu ovo i posto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Januar 29, 2014 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan To sto si mi poslao nisam u mogucnosti da otvorim. Pokusaj na neki drugi nacin. Pozdrav. Pozzz hocu ovo i posto do njih je, nije do nas???? ce vidimo.... :neznam: pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Januar 29, 2014 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan ovo radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 29, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan ybr 125.pdf nosač sa slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Januar 29, 2014 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan ybr 125.pdf nosač sa slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 29, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Mogu tako da napravim ali posebno bocne nosace +top case.Pozdrav ybr 125.pdf nosač sa slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Januar 30, 2014 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan imas pp pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 30, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . imas pp pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 17, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kle nosaci bocnih kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 18, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 19, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija caponord 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Februar 19, 2014 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 1392751593[/url]' post='1602223']Transalp Super su ispali Sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 19, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mare , svrati na kafu. Transalp Super su ispali Sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 21, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan bocni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko80 4 Napisano Februar 26, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cao Majstore, Odusevljen sam tvojim radovima ali nisam naso za moj mopep... intersuje me ovako nesto za Hondu CBF600S PC38 2004god Cena? Da li motor mora biti ko tebe pri izradi? Jer zivim u Stuttgart-u... Unapred Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 27, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi motor za oba proizvoda na 2 dana.. Puno pozdrava Cao Majstore, Odusevljen sam tvojim radovima ali nisam naso za moj mopep... intersuje me ovako nesto za Hondu CBF600S PC38 2004god Cena? Da li motor mora biti ko tebe pri izradi? Jer zivim u Stuttgart-u... Unapred Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 5, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan korpica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Mart 5, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Sebo! Interesuje me koliko bi kostali nosaci bisaga (ne kofera) za Transalp 89-to? Imam isti nosac Top case-a i trebali bi mi bas takvi nosaci kao u vasoj galeriji slike br.24 i 25 na onom zelenom Transalpu! Hvala unapred! POZZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 5, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Cena poslata na pp. Hvala na poseti sajtu. Pozdrav. Zdravo Sebo! Interesuje me koliko bi kostali nosaci bisaga (ne kofera) za Transalp 89-to? Imam isti nosac Top case-a i trebali bi mi bas takvi nosaci kao u vasoj galeriji slike br.24 i 25 na onom zelenom Transalpu! Hvala unapred! POZZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Mart 6, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Cena poslata na pp. Hvala na poseti sajtu. Pozdrav. Zdravo Sebo! Interesuje me koliko bi kostali nosaci bisaga (ne kofera) za Transalp 89-to? Imam isti nosac Top case-a i trebali bi mi bas takvi nosaci kao u vasoj galeriji slike br.24 i 25 na onom zelenom Transalpu! Hvala unapred! POZZ! Hvala puno! Cujemo se pa se dogovaramo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Takodje . Pozdrav. Cena poslata na pp. Hvala na poseti sajtu. Pozdrav. Zdravo Sebo! Interesuje me koliko bi kostali nosaci bisaga (ne kofera) za Transalp 89-to? Imam isti nosac Top case-a i trebali bi mi bas takvi nosaci kao u vasoj galeriji slike br.24 i 25 na onom zelenom Transalpu! Hvala unapred! POZZ! Hvala puno! Cujemo se pa se dogovaramo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan tmax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Mart 7, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...