Jump to content

Moto Zajednica

UVEX kaciga

Recommended Posts

• Zainteresovan, 788 postova

Prodajem UVEX kacigu, model Xenova, L velicina (59/60), nova, stigla pre par dana iz louis-a, probana, medjutim velicina mi ne odgovara, velika mi je, pa je zbog toga na prodaju. Kaciga je lakirana, boja je crna metalik, kompletna postava se vadi, ima "breath deflector" - usmerivac daha radi manjeg magljenja vizira, "anti fog, 3d uvex single shield supervision" vizir i luftere na bradi i celu. Redovna cena u louis-u je bila 100 evra, sada je na popustu 50 evra. Definitivno best-buy. Uz kacigu ide i vrecica.

http://www.louis.de/_204934e687301d7766de6f00ab487c65dc/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=20&anzeige=3&page=1&artnr_gr=215023

Cena: 50 evra

tel. 063/518-598

p.s. Dolazim cesto u Novi Sad pa je mogu poneti radi probanja ukoliko neko bude zainteresovan.

post-941-0-11294800-1323648724_thumb.jpg

post-941-0-10302800-1323648787_thumb.jpg

post-941-0-22015600-1323648870_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Samo da dodam da me je kaciga izuzetno pozitivno iznenadila, jako pedantno je uradjena, za tu kintu sam ocekivao manje, deluje daleko ozbiljnije od caberga kojeg sam pazario pre nekoliko godina za vise novca a koji je krckao i skripao pri svakom navlacenju na glavu od prvog dana. Porucujem uvex ponovo, ali ovog puta M, definitivno...

• izrazit konj, 36 postova
  • Motocikl: VFR bio CBR sad

naj verovatnije u petak al nista nije sigurno,mislim zbog vremena al cucemo se imam tvoj mob! Iskreno cini mi se da ce i meni biti velika posto mi je glava 57-58 al videcemo. nego jesi kolima il motorom da ti javim ranije ako necu uspeti da dodjem da se ne cimas i vuces kacigu bez veze???

naj verovatnije u petak al nista nije sigurno,mislim zbog vremena al cucemo se imam tvoj mob! Iskreno cini mi se da ce i meni biti velika posto mi je glava 57-58 al videcemo. nego jesi kolima il motorom da ti javim ranije ako necu uspeti da dodjem da se ne cimas i vuces kacigu bez veze???

Ok, kolima dolazim, mada iskreno mnogo njih me je zvalo, 99% da cu je jos danas prodati, ako kojim slucajem ne ode do petka cucemo se.

• izrazit konj, 36 postova
  • Motocikl: VFR bio CBR sad

nema frke ti je svakako prodaj, ko prvi devojci naravno al kad nabavis broj manju bi da probam ako nije problem , da narucim i sebi dok imaju na zalihama

nema frke ti je svakako prodaj, ko prvi devojci naravno al kad nabavis broj manju bi da probam ako nije problem , da narucim i sebi dok imaju na zalihama

Naravno, nikakav problem, javljam cim stigne. :takoje:

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Samo da dodam da me je kaciga izuzetno pozitivno iznenadila, jako pedantno je uradjena, za tu kintu sam ocekivao manje, deluje daleko ozbiljnije od caberga kojeg sam pazario pre nekoliko godina za vise novca a koji je krckao i skripao pri svakom navlacenju na glavu od prvog dana. Porucujem uvex ponovo, ali ovog puta M, definitivno...

Ja sam takodje ovih dana kupio UVEX iz Louisa preko Sekulu (ovim putem ga pozdravljam) Uzeo sam model Xenova al sa onim graficima (nindzama) crveno bijela,,, izmjerio sam metrom trakasom obim glave,po tabeli uvex narucio i TO JE TO...

Takodje sve pozitvne komentare za proizvodjaca UVEX.

mislim da je model a i cijena best bay,,srecno sa prodajom :zdravo:

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Od svih kaciga koje sam probao u Louis-u, za moju glavudzu najvise odgovara uvex. Zato sam porucio sebi slican model. Sve pohvale za uvex.

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Ajde, ajde! Zanima i mene! Do kad je to na popustu u Louis-u? Ako bude i posle nove godine, porucio bih i ja sebi.

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Kaciga je 1480g teška, što je za 200 grama manje od moje dosadašnje, tako da, meni je lagana. :)

Na brzinama do 120km/h me je krajnje prijatno iznenadila po pitanju zaštite od buke. Nema cvrčanja, puckanja...

Širina vidnog polja je meni zadovoljavajuća, nekih 180 stepeni.

Vizirom se lako manipuliše. Međutim, ono što mi se blago ne dopada, jeste da nema zaštitu od magljenja. Odnosno, ima difuzor da vazduh iz nosa ne ide na vizir, Međutim, to nije dovoljno, tako da, u gradskoj gužvi sa kreni-stani režimom vožnje, vizir mora da bude malo otvoren.

Ali, za taj novac, nemojte ni sekund da razmišljate. Pa makar vam bila kaciga za suvozača. :)

Vredi više od onoga što je plaćena.

• Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Mene si ubedio! :takoje::)

Do kada je na popustu? Ima li vremena da se nadjemo negde da probam neciju zbog velicine i oblika, jer je ipak kaciga u pitanju. (Mada mislim da mi pase L velicina). Ja sam iz Sapca, ali nije problem da se provozam van.

P.S. Ima li jos ovakvih ludaka kao ja, da prvo kupuje opremu pa tek onda motor? :) Vozio sam ranije skuter, imam neku jet kacigu i neku laganu jaknu, ali sad sam krenuo u ponovnu nabavku opreme. Rukavice sam npr vec kupio. Ostaje mi kaciga i jakna za pocetak.

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Na "Poslednjoj sansi" je u Louisu,ja porucio drugaru da mi uzme ali je veliko pitanje da li ih jos ima. Jos jedan prijatelj je ima ,platio je stotku,zadovoljan je istom,nije profi kaciga ali za vikend vozaca kakav sam ja je ok!

Da, nasao sam sinoc, video sam da je last chance! Nego... ima i probiker kaciga u istom cenovnom rangu sa otprilike istim popustom. Kakve su one u odnosu na uvex? Imam komsiju tamo, dolazi njegova zena 26-og ovde, a on par dana posle nove godine, mogao bi mi poneti.

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Futong 250

Matori, vidi prvo nadji nekog da probas, jer ti mozda ne odgovara kalup... Ja sam,za malo kupio Street fighter kacigu, ao nda sam probao 5-6 modela i sve me zuljaju na identicnom mestu. Jednostavno, ne odgovara mi kalup...

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja