Sale_Kov 93 Napisano Decembar 10, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem repliku starovremenskog motora. Motocikl nije 100% verna kopija određenog modela, već je rađen po uzoru na vise modela iz ranog perioda motociklizma u svetu. Detaljno sam opisao izradu u mojoj temi u kojoj ima još fotografija:moja tema Motor je pravljen da služi kao UKRAS, ali je i u vznom stanju Motor se nalazi u Kovačici 30km od Pančeva. Cenu sam formifao uzimajuci u obzir SEKu (upravo je i zbog SEKe i prodajem ) Cena je 350 evra nije fiksna. Moj tel. 064 555 41 96 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo za u sobu na zid ili neki kafić 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Decembar 14, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo za u sobu na zid ili neki kafić U potpunosti se slažem sa tbom, uživo još lepše izgleda nego ovako na fotografijama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...