skero 0 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kristalni izgled motora, uz pomoc posebnih hemikalija koje je proizvodi samo ,,ALSA CORP,, Pre par meseci sa mojim dobrim drugom sam napravio hemikaliju kojom mogu da izvucem isti efekat i uskoro bi trebalo da bude dostupna u beogradu po veoma promotivnim cenama... A uz to cu i ja pocheti da se bavim ovom tehnikom, pa me interesuje kolika je potraznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Decembar 9, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 9, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo... i za mene zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 9, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da je bolje ne bi valjalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 10, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan AKo nije puno vise skuplje od obicnog farbanja moze da bude dobro, sve drugo moze da bude samo zanimljiVo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Decembar 10, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan + za closet guerilla hemičare. Samo još da čujemo koja je promotivna cena. Ako to pravite uvek možete biti konkurentni tako da nemate razloga za brigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...