stojkor6 1 Napisano Septembar 11, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Uvezo sam motor iz Amerike zna li neko kako da iz milja na satu prebacim u kilometre,imam HONDU na njoj sam prebacio ali ovde nije isto? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Septembar 13, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan nadji nedje na internetu satove za taj motor u kilometrima, odstampaj i zalijepi ako ti svjetlo sata ne ne ide kroz sat nego iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Septembar 13, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo pametno,bas ti hvala... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Septembar 13, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ha ha stvarno si lik.........sigurno si pomogao choveku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nadji nedje na internetu satove za taj motor u kilometrima, odstampaj i zalijepi ako ti svjetlo sata ne ne ide kroz sat nego iznad Moze kod analognog sata, njemu je digitalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9748 Napisano Septembar 13, 2007 Drug član, 4435 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan javljam ti sutra strpi se malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Septembar 20, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa odgovorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9748 Napisano Septembar 20, 2007 Drug član, 4435 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan prevrnuo sam ceo vankuver da bi nasao odgovor ali kandski modeli nemaju tu opcije jer je ovde km/h i jos imaju cip u kljucu protiv kradje.Rekli su mi da moras da udjes u menju ali ne onaj za diagnostiku nego onaj drugi i tu bi trebalo biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Septembar 21, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ali nece,hvala ti u svakom slucaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...