Mare70a 1399 Napisano Novembar 25, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,moj rodjeni brat prodaje auto. Auto je dobar,trebaju sajtne da se zamene(150 eur)i to je to. Uradjen mu je veliki servis komplet,gomila stvari promenjena,bez ulaganja. Milosa je najbolje pozvati na 063 1 232 232 ili mene kontaktirati na P.P u vezi dodatnih informacija. Auto je u korektnom stanju. Za forumase,dogovor oko cene http://www.polovniautomobili.com/oglas1635914/volkswagen_vento_16/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Profesionalac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 25, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bas taj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 29, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan VELIKI dogovor oko cene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hagor 14 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Krusevac Motocikl: Gilera Runner 180SP Prijavi odgovor kao problematičan auto nije pravo 97mo godiste, jer da jeste imao bi air bag koji je krenuo da se ubaca od 95te . . . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan auto nije pravo 97mo godiste, jer da jeste imao bi air bag koji je krenuo da se ubaca od 95te . . . druze da li si siguran za ovo sto kazes, jer postoje auta i od 2000 pa na mladje godista koja uopste nemaju airbag Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 29, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga sklapao od dva uvezena i to kradena. Prednji kraj je iz 93 a zadnji iz 97 godine. Secen je na pola zato sto je bio isprevrtan a saobracajnu sam falsifikovao. I bez uvrede,ne kaze se "ubaca" vec ubacivao ili ugradjivao Auto je u prvoj boji za forumase poslednja cena bi bila 2200. Registrovan do septembra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Decembar 4, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze brisanje,prodat danas na bubnju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...