Jump to content

Moto Zajednica

Zupčanik frajlaufa i rolnice za EN 500

Recommended Posts

• Free Rider, 126 postova
  • Motocikl: Kawasaki En 500

Potreban zupčanik frajlaufa za Kawasaki EN 500 i rolnice, pod uslovom da zupčanik nema bregove po onom cementiranom delu gde naležu rolnice (kao kod mene)

p2511110935.jpg

064/1515569

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1484 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Imam ja u extra stanju. Stiglo skoro iz inostranstva. Sve sto si ti ufotkao, samo bez magneta mozes da dobijes odmah. Meni je visak - duplirano mi je, inace je od GPZ-a, a odgovara i tebi, i meni. Moze zamena za regler, ili za kes. Nenad 063/80-90-314.

• Drug član, 1484 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Hvala Bero, znam za firmu: http://www.cmsnl.com/kawasaki-1990-a1-en500_model12197/partslist/E1840.html mada odgovara mi i ova Nenadova kombinacija.

Jbg druze, tebi treba taj deo, ja ga imam, ne treba mi, stoji mi u cosku i hvata prasinu, a opet ova kombinacija zavrsava posao i tebi i meni... Zasto ti ne bih izasao u susret? Znamo i ti i ja koliko kostaju i novi, a i polovni, tako da je sve ispalo krajnje korektno.

I ja sam imao problema sa motorom, pa sam bas zahvaljujuci kolegama sa foruma, i ljudima dobre volje, prosao nesto povoljnije nego sto bi trebalo, i svoj problem razresio. Znamo svi sta je muka... POZZZ!!! :zdravo:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja